Merhaba,
Evet... iyi ve basarili gorevler dileriz... Guzel paylasimlarini yeniden ve daha guzellerini bekliyoruz
Hosgeldiniz ailemize...
Saygilarimla,
Ufuk
Yeni Moderatorumuz: eMeKLi Yönetim kriterleri geregince ve forumdaki paylasimlari, katilimlari, online olma durumlari ve forum genelindeki tutumlari gözönünde bulundurularak yeni seçilmis olan yeni moderatorumuzun isimi asagida ilan edilmistir...
Yeni seçilen moderatorumuz
eMeKLi
Kendisine yeni görevlerinde basarilar diler, paylasimlarinin devamini bekleriz....
Alemim.De Yönetimi
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Merhaba,
Evet... iyi ve basarili gorevler dileriz... Guzel paylasimlarini yeniden ve daha guzellerini bekliyoruz
Hosgeldiniz ailemize...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Hosgeldin aramiza Arkadasim...güzel calismalarinin devamini ve güzel sohbetler dilerim.
Sevgi ve saygilar
MeLDa
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
çok teşekkür ederimmm sizlerle olmak elimden geleni yapıcağımdan emin olabilirsiniz...
herkese çok teşekkür ederim...Ay rengimde pembe olmuş =)
ɮųŋđąŋ ɮöγℓε Ἤąşŗεт Ơℓsųŋ,
Ἤąγąттą Єŋ Ģüƶεℓ Ɗüşüŋ,
ɮεŋℓε Ƴąşąđıҡℓąŗıŋı Ʋŋųт,
Ƴąşąɱąđıҡℓąŗıŋı Ɗüşüŋ !
efet daha güzel mavi olmuştum öyle kalcam sandım![]()
Ἤąγąттą Єŋ Ģüƶεℓ Ɗüşüŋ,
Ƴąşąɱąđıҡℓąŗıŋı Ɗüşüŋ !
eheheeheehhe... yafsss.. ne ne :P
mavi de guzel bir renktir... ayrim yapmayalim lutfen))))))))))))))))
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
mavi erkeek rengi yafs banane o zaman sende pembe ol o zaman maviye razıyım adminim![]()
Ἤąγąттą Єŋ Ģüƶεℓ Ɗüşüŋ,
Ƴąşąɱąđıҡℓąŗıŋı Ɗüşüŋ !
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks