hayirli ugurlu olsun.... olmayanlara nasip olur insallah![]()
Yeni Alemim Özel Üyesi eMeKLi Sevgili eMeKLi,
aramiza katildigi ilk günden itibaren gösterdigi performanstan dolayi "Özel Üyelige" hak kazanmistir.
Paylasimlarinin devamini diliyor ve kendisini tebrik ediyoruz.
Alemim.de Yönetim
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
hayirli ugurlu olsun.... olmayanlara nasip olur insallah![]()
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Darisi basina kadir
Bende tekrar sevgili eMeKLi kutluyor ve katilimlarinin devamini diliyorum, bizi o güzel avatarlarindan mahrum birakma olurmu?![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
tebrik ederim arkadaşım kaliteli paylaşımlarınızı devamını bekliyoruz
saygılarımla
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
özel üye olmak icin ne yapmak gerekiyor ben bilmem kac yildir özel üyeligi hak edemediysem sanirim bundan sonrada edemem arkdasimizi tekrardan teprik ediyorum...
mavi yi seviyorummmmmmmm
aηLataмaSa da hiςвiя ćüмLє, aηLa Sєη SöγLєγємєdiкLєяiмi… aςLığıм σL, SuSuzLuğuм σL, γσкSuLLuğuм σL, Sєωdadaη γaηa вaşıмıη вєLaSı σL вє… γєtєя кi Sєη σL… мühüя qiвi γüяєğiмdє, dua qiвi diLiмdє, haγat qiвi qözLєяiмdє, ηєFєS qiвi dudağıмda taşıмazSaм Sєηi, Sση' uм σL !....
Merhabalar,
Tebrikler yeniden... guzel ve degisik paylasimlarinizi bekliyoruz.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Tebrik ederim emekli Arkadasim....Paylasimlarini bekliyoruz....
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
--->: Yeni Alemim Özel Üyesi eMeKLi teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolasınız elimden geleni yapmaaya hazzırım ben..
teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğincee girmeye çalışıyorum..
rica ederim teşekkür ederim cevabım geç oldu ama ben burdan konu yararlandım çalıp gitmek olmaz sizlerde burda emek harcıyorsunuz..
ben de ne kadar aldımsa bir o kadar elimden geleni yapıyorum..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks