Sevgili Ufuk tskler bilgilendirmen icin..
Ben ilk islemi yaptim. Oy vermek icinde link gelmesini bekliyorum .. Simdi cikmam lazim ufuk `a simdiden bararilar diliyorum..
Merhaba Arkadaslar,
Bizim bir Hollandada oturan bir Turk Arkadasimiza ( o Ufuk, ben degilim.. ) yardim lazim ve bizde buna bu sekilde yardimci olmak istiyoruz. ABD in genc bolumu var, oraya dunyadaki gencler bir araya toplaniyorlar ve dunyadaki olan "genel" konular konusiliyor ve DUNYA LIDERLERI bu konulari tabikine takip ediyorlar. Kendisi bir secilmis genc olarak, ABD'e gitmek icin ve orda egitim nekadar onemli oldugunu bir sefer daga vurgulamak istiyor dunya liderlerine, cunki aslinda parasina bakarsan, hic bir dusunulcek bir rakam degil !!
Dunyada herkeze egitim saglamak icin, yani "basic" egitim saglamk icin 10 milyar EURO para lazim dunya capinda.... Buna bakarsak, USA deki insanlar bunu dondurma parasi olarak yiyorlar her sene ve bunu neden dunya liderleri neden listeye almiyorlar anlamiyorum. Rakam cunki cok dusuk birsey ve herkeze bu imkan verilmeli bence. Tabi 46% genc bayanlarimiz da okula gitmiyor ( gonderilmiyor ) gibi durumlarimizda var ve bunu da bir sekilde yeniden vurgulayarak aciklanmasi lazimki, herkezin gozu acilsin.
"Her Genc'in ruyasini gerceklestirmek icin, imkani olmasi lazim... Egitim dunyada cok onemlidir ve gelistirme konusunda cok onemlidir "
Erdinç Saçan arkadasim bu E-mail'i bana yolladi ve bende bu konuda yardim edelim dedim, Ufuk'u bu konuda, aLeMiM Ekibi Olarak Destekliyoruz ve uyelerimizden ricamiz, ona da ayni destegi gostermeniz. Tabi dusuncesinize katliyorsaniz, zorla yapin demiyoruz. Cevrenizde kim varsa, burayi tanittin ve herkez "dusuncesine gore " OY versin.
Oy vermek islemleri cok kolay, once altindaki linke tiklayarak siteye gidiyorsunuz ve Ufuk a OY vercem diye tikliyorsunuz, sonra E-mail adresinizi yaziyorsunuz ve sonra sizin emaile bir link geliyor. Bu Linke Tiklamaniz OY vermek icin yeterlidir.
Oy Vermek: Stemmen
Ilginiz ve desteginiz icin simdiden tsk ederiz.
Saygilarimla,
Ufuk
Ufuk Arkadasimiza Destek Verelim... Ufuk naar de VN !!
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Sevgili Ufuk tskler bilgilendirmen icin..
Ben ilk islemi yaptim. Oy vermek icinde link gelmesini bekliyorum .. Simdi cikmam lazim ufuk `a simdiden bararilar diliyorum..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
basarilar diliyorum arkadasimiza umarimm ulkemizi ve turkleri en iyi derecede temsil eder.. yolu acik olsunn allah zihin acikligi versin basarilar saygilar..
İlk oy benden işlem tamamdır![]()
simdi ufuk abi wie wilt er naar VN?
orasini biraz daha acikliya bilirmisin?
waar gaat die doel over
bunu bana mail olarak anlatabilirmisin? rica etsem bunu hollandacasaini yaz![]()
Merhaba Arkadaslar,
Guzel haberlerim var... Ufuk arkadasimiz, finallere gidiyor ve son 3 e kaldi simdi. Bunu gecerse, ozaman kendisi tum HOLLANDA'daki gencleri temsil ederek, VN e gitcek. Altinda bir haber alintisi ekledim..
Saygilarimla,
Ufuk
Alinti ( lokum.nl )
Ufuk Kâhya in de finale VN Jongeren verkiezing
Ufuk Kâhya (21) is door naar de finale om VN Jongerenvertegenwoordiger te worden. Op 24 oktober zal Ufuk de hele dag campagne voeren om zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. Als hij wint zal hij alle Nederlandse jongeren vertegenwoordigen bij de Verenigde Naties.
De in Den Bosch geboren en getogen Ufuk Kahya is duidelijk in zijn speerpunt: “Mijn moeder heeft nooit mogen studeren, net als 46% van de meisjes in de wereld, die dat nu nog steeds niet kunnen. Dat wij het wel kunnen brengt de verantwoordelijkheid met zich mee om onderwijs ook voor anderen mogelijk te maken. Elk kind moet kunnen dromen over zijn toekomst én de kans krijgen zijn dromen werkelijkheid te maken”, aldus Ufuk.
De oud-Avansstudent kreeg 60,9 procent van de stemmen, dat was genoeg om de plaats in de finale naar zich toe te trekken. Hij versloeg in de halve finale zijn opponent Ivana Benko, student International Business and Management Studies in Deventer. Ufuk zit nu bij de laatste drie die strijden om de felbegeerde plek bij de VN. De finale is op 24 oktober in Rotterdam tijdens het event Re:Shape.
Stemmen op finaledag
Als hij wordt gekozen bij de VN, mag de Bosschenaar de VN toespreken over jeugdgerelateerde onderwerpen in de wereld en oplossingen aandragen. Ufuk is commissielid voor GroenLinks in de gemeenteraad van Den Bosch en studeert Bestuurskunde aan de Universiteit van Tilburg.
Op de finaledag moet Ufuk nog één keer een stemmenronde winnen om jongerenvertegenwoordiger te worden. Sms daarom op 24 oktober tussen 9.00 en 22.00 uur UFUK naar 5040 (geen extra kosten).
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Su Mesajın Birde Turkcesını yayınlasan bız garıpler ıcın![]()
ufuk abiisler tamam
![]()
![]()
ik heb 3 smsjes gestuurt yeterlidir tog
buyuk bi basariyi elde etmis olur eger kazanirsa...
UFUK abi ik vind het egt toppie dat jij zoiets wilt mededelen naar ons toe petje af
ins boyle seyleri bizlerle daha cok paylasirsin![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks