Alternatif Arkadasimiz baska konu acmis... Bunu uste gormesi icin yazim bari![]()
Merhaba aLeMiM Uyeleri,
Ne yazikki bazi gelismelerden dolayi alternatif in MOD'lugu aLeMiM Forumlarindan silinmistir. Bu gelismeler ( kendine radyo ve server acmasi ) eskiden yasananlara dayanarak, biz yonetim olarak bu karari aldik. alternatif arkadasimiz kendine radyo acmis ve server acmis, tabi bu kendi karari ve biz hic birsey demedik bu konuda ve basarilar diliyoruz kendine bu konuda. Ama tecrubemiz ogrettiki, alternatif aLeMiM forumunda MOD kalirsa, ilerde sorunlar cikabilir ve biz yonetim olarak mesbur kaliyoruz modlugunuz silmeye. Kendisine bunu ilettik, ve kendisi bunu haksizlik olarak gorudugu halde, yonetim bu RISK'i alamaz, eskide olanlari tecrube alarak...
alternatif, bu yonetim karari bir haksizlik degildir. Once kendine bakacaksin, sonra baskalarina... Haksizlik senin DJ olmana ragmen ayni gunde radyo ve site acman ve bunu bize ancak ozaman bildirmen, bu haksizlikdir DJ yonetimine... cunki demek bunu onceden planlamisin ve yapmisin haber vermeden, ama biz sana bu konuda 1 satir birsey demedik ve basarilar diledik.
Baska bir haksizlik olan, kendi radyona ve serverine bizim userlerden ve hatta bizim DJ'lere teklif etmen... buda bir haksizliktir... ama gene bu konuda sana 1 satir birsey demedik. Simdi sen gelmisin biz sana haksizlik ediyormusuk diyorsun ? Ne hakla dicem, ama bu konu uzerinde daha fazla durmicam. Nickin banlanmasini istedin veya ben kendim birseyler yaparim banlatmak icin, bizde nick sifreni ve emailini degistik, birdaha giris yapamazsin diye ve bu sekilde iki taraf cozum olmus olur. aLeMiM e verdigin emeklerin icin tsk ederiz, ve sana yolunda basarilar dileriz.
Aciklama:
Bak sana kisa ve oz, bir satirda aciklicam konuyu, buna kimse birsey diyemez, ne sen nede baskasi, bu yonetim karari.. Eskiden baska kisiler de site acti, forum acti, radyo acti, ve zamaninda izin verdik arkadas diye.. sonra bir kac ay icinde oyle sorunlar olduki.. bizim kurdugumuz ekib, 50% kayip oldu, yani bu user degil konustugumuz, ekib kayibi daha agir gelir bir foruma. Ve tabiki biz bundan ders aldik ve birdaha olmamasi icin caba veriyoruz... simdi sen radyo acmisin, server acmisin.. biz buna yonetim olarak goz yumamayiz, kesinlikle izin VERMIYORUZ ve VEREMEYIZDE. MOD'luk bundan dolayi silincektir forumdan, bu konuya anlayisla bakmalisin, cunki biz bunlari yasadik ve biliyoruz ne sorunlar ollabileceginden ve birdaha olmamasi icin caba veriyoruz.
Bu kural MOD gorevinde yazmiyorsa, kimse bekleyemezki bunu izin verebiliriz diye. Saten soz konusu bilen olamaz. Biz bunu istemedik, kendisi kararlar almis, kendi yoluna gitmeye, ve bize dunsende, ona basarilar dilemek o yolda. Ama bizden bekleyemezki, MOD'luguna devam edebilir ve oyle bir RISK almaya forum olarak. Yeniden yolunda sana basarilar dileriz ve guzel seyler yaparsin insallah.
Saygilarimla,
Ufuk
![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Alternatif Arkadasimiz baska konu acmis... Bunu uste gormesi icin yazim bari![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
alah yolunuzu açık etsin
forum kurallarında yazmasını bekleyemezsiniz denilebilir fakat birşey imzalıyorsunuz ve ona göre hareket ediyorsunuz bu foırum kurallarını kabul etmekle imzalamış oluyorum bende üyeliğim onaylandığına göre ve sonra bir gün bişe oluyor aaaa ama bu forum kurallarında yazmasa bile biz yaparız ee peki nasıl neye dayanarak yaparsınız benim okuduğum kabul ettiğim kurallar ortada dj kurallarını okuyor kabul ediyorum sorun olmaz ama burda bu kurallar içinde yoksa sizin bana yansıttığınız o zaman itiraz ederim
ya o zaman kurallar içine radyo forum acamaz diye bir kural daha koymanız gerekli olurmu öle sacma sey demeyin olur ben kabul ettiğim kuraldan sorumluyum arkadasım gerisi beni baglamaz
sizin djlere teklif etmen demişssin karlama yapmayın derim bende insafsızlığın bu kadarı yalanın bukadarı olmaz yalancısınız hç bir dj e teklifte bulunmadım hatta kesinlikle olmaz demişimdir arkadaslarıma user konusu eger s,z,n useriniz benim msn de ise arkadasımdır arkadasıma link atarım sen atmıyormusun arkadaslarına link
kısa ve öz kelimeleri ile başladıgın bölüm sana haksızsın diyemem ama diyorum ki ben kabul etiğim kuraldan sorumluyum kimse kimseyi olmayan kanundan dolayı yargılayamaz
Konu adalı tarafından (20.09.09 Saat 04:05 ) değiştirilmiştir.
Merhaba,
Yonetim olarak aciklama verilmistir ve biz birsey yazmadan once herseyi control ederiz. Yanlis birsey yazmadik yukarda. O kurallariniz user ve MOD icin gecerlidir, ama yonetim herzaman bir karar allabilir bir konu uzerinde. Bu KONU kurallarda yok, ondan dolayi yonetim karar aliyor. Tsk Anlayisiniz icin.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Çok yerinde bir karar olmus alemim yönetimi Tskler...
Saygilar...Olmasi gerekn yapilmiş haksızlık falan da yok ortalıkta...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks