Zemheri_gece aynisinida ben düsündüm neden kahverengi olmus nickim dedim... ama sorunca anladimki bizler degismisiz)
Öncelikle gönülden tesekkürler ediyor,diger arkadaslarimi kutluyor,hepimize ve Alemim foruma hayirli olsun diyorum.
Burayi ben firtinadan kacip da sigindigim bir sessiz,sakin liman gibi düsünmüs...yillardir cesitli forumlarda yaptigim yöneticiliklerden sonra...uslu uslu bir user olarak paylasimlarimi yapip,kendimce stres atip,yine sessizce cikip gidiyordum.Burada da etiketlendik desenize...Saka bir yana gercekten cok tesekkürler ediyorum.Henüz kendimi tanitma,sevdirme firsati bile bulamamisken "Özel Üye" lige layik görülmek onurlandirdi beni.Hep birlikte güzel günlere insallah diyorum ve tüm samimiyetimle sevgiler selamlar yolluyorum hepinize.![]()
Zemheri_gece aynisinida ben düsündüm neden kahverengi olmus nickim dedim... ama sorunca anladimki bizler degismisiz)
Hayırlı olsun arkadaşlar , keyifli paylaşımlar dilerim
cok tsk ederim ozel olmak gururlandirdi verdiginiz saygi duyar tsk lerimi bi borc bilirim alemim icin hayirli olur ins![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks