n@rcicegim tarifini aynen yaptım ama resimim eklenmedi bende resim eklemek istiyorumm gözelligimden kanal kıtmı kalsınnn
Bugüne kadar üyelerimizin en çok sorduğu sorudur bu...Foruma resim eklemek istiyorum , nasıl eklerim diye...Bilmeyenler ve forum ortamı ile ilk kez tanışan, öğrenmek isteyen üyelerimiz için resimli olarak anlatmayı uygun gördüm bende elimden geldiğince.....
Sitenin Adresi : www.imageshack.us
1-) Öncelikle yukarıdaki linke tıklayarak sayfanın açılmasını sağlıyoruz karşımıza aşağıda resimde gözüken sayfa çıkacaktır.
2-) Burada “göz at” yazan yere tıklayarak , resimlerimizin olduğu dosyadan bilgisayarımızdaki resmi " aç" diyerek buraya ekliyoruz .
3-) Daha sonra “Host it!” yazan yere tıklayarak resmin bu siteye upload olmasını sağlıyoruz…
4-) Upload işleminin süresi yolladığımız resimin büyüklüğüne göre değişecektir. Upload işlemi bittikten sonra karşımıza aşağıdaki resimde vermiş olduğumuz sayfa gelecektir;
a-) “Thumbnail for forums(1)” yazan yerin yanındaki url’yi kullanırsak resmimiz forumda thumbnail olarak gözükür üzerine tıklandığı zaman büyür. 2.link bu linkin yedeğidir.
b-) “Hotlink for forums(1)" yazan yerin yanındaki url’yi kullanırsak resmimiz forumda tam boy olarak gözükür. 2.link bu linkin yedeğidir.
NOT : Thumbnail özelliğini kullanırken yazacagınız url'ler arasında bosluk olmamasına dikkat edin (enter'a basmayın) yoksa resimler alt alta gözükür...
Kolay Gelsin ....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
n@rcicegim tarifini aynen yaptım ama resimim eklenmedi bende resim eklemek istiyorumm gözelligimden kanal kıtmı kalsınnn
n@r_cicegi cok cok cok cok sagol paylasimin için ...Bende kac zamandir ariyordum nasil yapildigini ama bulamamistim))
Saol...
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
zelal tarifi aynen harfi harfine yaptıysan problem olacağını sanmıyorum çünkü bu konuda sıfır bilgisi olan arkadaşlar bile burdan bakıp öğrendi birçoğu...ya eksik birşey yaptın ya da linkleri dikkatli kopilemedin ; yanlış linki kopiliyorsun diye düşünüyorum...ya da kullandığın browserde bir problem var... bazen mozillada gözüken resimler interten explorer yada opera kullacılarında gözükmeyebiliyor...bir daha iyice harfiyen denemeni öneniririm ; sanırım bu sefer başarılı olacaksın..sitenin senin güzelliğinden mahrum kalmasını bizde istemeyiz
n@r_cicegi cok cok cok cok sagol paylasimin için ...Bende kac zamandir ariyordum nasil yapildigini ama bulamamistim))
Saol...
rica ederim canım ; konuyu açmaktaki amacımda buydu benim ; bilmeyenlere tek tek anlatmaktansa burda konu açmak benim içinde pratik oldu![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Arkadaşlar Bu konuda Kullanımı Çok Basit Bi Program Ekledim Bakıp İşinizi Görebilirsiniz.
Bakınız => http://www.alemim.net/forum/program-...-yukleyin.html
Ayrıca n@r_cicegi Çok Acıklayıcı Bir şekilde anlatmış.Çoğu kişiye yararı olacagını sanıyorum.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks