böyle bir video yu dinleyip te yorum yapılmamsı şaşırtıcı. KİMSE BİRŞEY HİSSETMEDİMİ DÜŞÜNMEDİ Mİ YA . GERÇEKTEN İLGİNÇ
böyle bir video yu dinleyip te yorum yapılmamsı şaşırtıcı. KİMSE BİRŞEY HİSSETMEDİMİ DÜŞÜNMEDİ Mİ YA . GERÇEKTEN İLGİNÇ
emeğine sağlik .. KİMSE BİRŞEY HİSSETMEDİMİ DÜŞÜNMEDİ Mİ YA . GERÇEKTEN İLGİNÇ su yazına bir cewabim war aslında ama neyse... paylasım için sağol TÜRK OLMAK ÇANAKKALE DE ÖLMEKTİR ..yağmura rahmet kara bereket diye bakmaktır okadar güzel anlatmıski tabi herkez izlese haklısın arkadasım
Türk olmak yürek ister arkadas.
Türk olmak ulu önder Atatürk'ün kurdugu T.C. ilelebet payidar kilip ne mutlu Türk'üm diyebilmektir.
Konuyu yeni gördüm. Dinlerken öyle tuhaf oldum ki kelimelerle anlatilacak gibi degil. Tesekkürler çok güzel degerli bir paylasimda bulunmusunuz.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
rica ederim arkadaşlar. alaraa o yazıma ne diceksin merak ettim yorumlara açığım olumlu yada olumsuz söyleyebilirsin.
birkere dinleyipte geçilecek bişey değil 2. veya 3. defa dinlediğinizde aralarda birşeyler kaçırdığınızı anlıyosunuz.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks