MelekResmini avatar olarak kullanabilirmiyim?
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
MelekResmini avatar olarak kullanabilirmiyim?
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Resim eklemek ve kendini tanitmak kotu birsey degildir. Nede art niyet olabilir bunda..
diyorsun.Bunlari düsünen kac kisi var acaba su ortamda merak ediyorum? Belki sen, ben , bir kac kisi daha var. Ya gerisi? adam aylarca yazistigi kiza adini dahi herseyi yalan söylüyor ona ve diger yazisarak tanistigi kisilere baskasinin resimlerini atiyor bu benim diye? oyy oyy neler neler var.
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Bende Lavinyama katiliyorum.... daha neler neler var....En güvendigin kisilerden cikiyor saten adilik....Onun yüzünden bende kendi resmimi eklemem....
GönLümün ♥ ♥ SevmeDiqini ♥ ♥ qözüm ♥ neyLeSin ♥ ♥ RABBİM ♥ ♥ heRKese ♥ ♥ qönüLDen ♥ ♥ Seveni ♥ ♥ naSip ♥ eyLeSin ♥♥ ♥
Kendi resminden avatar yapsam daha guzel olmazmi
Tamam kabul dunya uzerinde 'kotu' ve 'art niyetli' yalanci insanlar cogunlukta..
Ama birde bu var dunyayi onlara birakmak gibi niyetim yok![]()
Benim icin bu sekilde resimleri eklemek, insanlarin boyle paylasim platformlarinda birbirlerini tanimak icin firsat. Kotu amacla degil ne de art niyetle.. Bu sekilde yazilarin arkasinda bir insan var oldugunu hatirlatmis oluruz.
Birde itiraf edeyim, bu foruma kesinlikle degistirilmemis resimlerimi eklemem![]()
"*Zucht*"
Sagol canim benim![]()
"*Zucht*"
çok guselsin Rabbim bahtını ii yapsın
ruhumun kanadığını hissediorum şimdi
daha net daha acı
Vé sahici
hiç 1yere ait 0Lmamak qibi
boşLuk qibi
işe yarayan bişeyLerin kaLmaması qibi
................
Tesekkur ederim![]()
"*Zucht*"
guzel yapmissin PS'te..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks