benim sifreyi galiba benden baska biri daha biliyor..
size ozel pm gelirse ben degiLim..
demedi demeyin..!!!
benim sifreyi galiba benden baska biri daha biliyor..
size ozel pm gelirse ben degiLim..
demedi demeyin..!!!
Konu aLfa tarafından (24.03.09 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
niye degistirmiyorsun sifreni alfa .. bu cok buyuk bir hitam degilmi bence sifreni yonetimden birine degistirdir ..
alfa profiline gidip ayarlardan sifreni degisebilirsin ne demek demedi demeyin bunu yapabilirsin hatta mailini bile degisebilirsin iki saniyelik is hadi göreyim seni![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Merhaba aLfa
alemim forumunda kulanicinin kulandigi nickinin sifresi kolay olan üyelerimize bir kaç gün önce email gönderilmistir.
Bir Kaç Örnek: abcd, 123456, 55555, aaaaa gibi nick sifresi olan kulanicilarin profil bilgilerinden nick sifresini degistirmesi gerekmektedir..
Saygilar..
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
TUGBA canim alfanin nickle gelen olmamis gibi istersen birde sen bak ama IP takibinde hic bir degisiklik göremedim ben![]()
yasmin sen ole diyonda..is yerinde arkadas girmis..konuyu kitleyebilirsiniz..onun yazdiklari msjlari ben sildim saten..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
hm ayni ip oldugu icin degisiklik görmem imkansiz alfakonuyu kapattim sen yinede degis sifreni
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks