Merhaba,
Sitemize Yeniden hosgeldiniz... Sizlere iyi Forumlar dilerim. Lutfen Herhangi Gibi Bir Sorunuz veya Oneriniz Varsa, Buraya Yazin Ve Bizlerde Yardimci Olmaya caliscaz...
Konu acip SikayetLerinizi Ve ÖneriLerinizi BiLdirin....
Tsk
Merhaba,
Sitemize Yeniden hosgeldiniz... Sizlere iyi Forumlar dilerim. Lutfen Herhangi Gibi Bir Sorunuz veya Oneriniz Varsa, Buraya Yazin Ve Bizlerde Yardimci Olmaya caliscaz...
Konu acip SikayetLerinizi Ve ÖneriLerinizi BiLdirin....
Tsk
Konu TUGBA tarafından (10.03.08 Saat 14:28 ) değiştirilmiştir.
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Saol Ufuk hoşbulduk ...
Forum Güzel Olmuş elinize Sağlık verdiğin emeklerin karşılığını umarım alabilirsin...
KraLLaRa CeVaP VeRiYoRuM SoYTaRıLaRa DeĞiL !!!
ÖncelikLe yeni forum cok cici olmus bunu demedende gecemicem.Bu nacizane ilgi ve duyarliginizdan dolayi tsk,ler Ufuk cum.
Hosbulduk
Simdilik sorun yok.Tek önerim Basliklara Limit koyulmasi tek istegim budur..
Ben $ahsen basliklara yetisemiyorum,tabiki bu kendi gorusum diger arkadaslar ve uyeler benim gibi dusunuyormu? Bilemicem
$imdilik bu kadar duyarliliginizdan ötürü tbrk,ler
SaygiLar
Kesinlikle katılıyorum. Belli bir limit gelirse cok seviniriz. O kadar cok baslık acılıyor ki ne oldugunu ne nerede bilemiyoruz. Bir suru gereksiz o kadar cok konu var ki. Mesela sikayetlerimizi belirtirken orada acılan konuya yazabiliriz. Gorulmezse guncel tutarız. Bir suru haber en cok da sarkı sozu. Gercekten bunlardan cok muzdaribiz. Dikkat edilecegini dusunuyorum.Şimdilik sorun yok.Tek önerim Basliklara Limit koyulmasi tek istegim budur..
Ben $ahsen basliklara yetisemiyorum,tabiki bu kendi gorusum diger arkadaslar ve uyeler benim gibi dusunuyormu? Bilemicem
İyi Forumlar...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Tşk.ler herkes birbirine yardımcı olursa hoşbir yer olabilir. saygı ve sevgi çok önemli özellikle türkçemizi güzel kullananlım..
Ufuk
Holding Sahibi
Herşey Güzelde Ya Sende Amma Zenginsin Kardeşim:P Biraz Bizide Gör Şu zenginlikerden BizdeYararlanalım.. Şaka Bi Tarafa Herşey Çok Güzel Emeği Gecen Herkeze Teşekkür ederim Saygılar.
Arkadaşlar;
Diğer bir konuda bunu anlattım. Başlık açılması sizleri rahatsız etmesin. Bu forumun zenginliğidir. Tüm konuları takip edebilme gibi bir şey herkez için zor zaten. Arama butonundan dilediğinizi aratabilirsiniz. İlgili tüm başlıkları size listeleyecektir.Arkadaşlar forumda meydana gelen database sorunundan bir kısım başlık ve konuları zayi ettik, bundan dolayı sürekli üyelerimizin ve dışardan gelen misafir arkadaşlarımızın takip ettiği cevap bulduğu bazı konu ve başlıklar vardı bunların hızla geri koyulması gerekti. Forum paylaşım yeri olduğundan herkezin kurallar dahilinde paylaşım yapması gayet normaldir. Burası forum olduğu için yelpaze geniş tutulmuştur. Bireylerin ilgi alanları değil herkese hitap edecek bir yapı oluşturulmaya çalışılmıştır.
Onun için her kişi tüm forumu tüm başlıkları zaten takip edemez. Herkesin herşeyle ilgilenmesi çok zor bir durum. Yöneticiler bile görev paylaşımı yaptığı halde her an her yeri göremeye biliyor. Sizlerinde kaçırması normaldir. Onun için forumda açılan başlık sayısı sizleri rahatsız etmesin. Gereksiz başlıklar ve aynı konuyu içeren başlıklar temizleniyor. Kaçırdığımız varsa lütfen bize bildirin.
Teşekkürler ( YÖNETİM )
aLemim forumu Bence Form'un Platformu Sicacik Dostluklarin En Seviyeli En Güzel Paylaşimlarin Yapildiği Güzel Bir Ortam ALLAH Alemim'in Host'una Sağlamlik Versin))
Bu Forumu Dezenfekte Ettiğin için Ufuk Sanada Tşk Ederim...
Slm sunmus oldugunuz bu forumdan dolayi Tsk ler,
güzel bir paylasim seviyeli bir yer, cok ta genis kapsamli daha tam isinamadim ama güzel,
saygilar ...
BIR HARF YETER INAN VARSA O EVDE BIR INSAN
DOST ARARSAN KENDINE BAK ALASINI BULURSUN, DÜSMAN ARARSAN GENE KENDINE BAK ONUNDA ALASINI BULURSUN,VESSELAM
Kolay GeLsin yönetim...
ÖnceLikLe böyLe bi Atakta Bulundugunuz icin sonsuz TskLerimi bi borc olarak biliyorum sizLere karsi..
Benim önerim TeMa Rengimiz BeyAz :-) Bunu Laciverte CevirSek Daha Karizma durmaz mi![]()
SaygiLar..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks