tskler duyarlilik icin casper![]()
Kınıyorum... Bu konuya bazilarimiz ters tepki vercek belki...Konumuz gayet acık aslında,aLeMiM Turkce Forum AnaSayfa hakkında... ilk acıldıgından beri burdayım...Herkesin kendisine göre buraya bir geliş amaci vardir...Benim neden geldigimi hemen hemen herkes bilir...Konuyu cok dagıtmadan,aLeMiM Turkce Forum AnaSayfa sürekli karsilastigi bir sorun var(Bana göre sorun abzılarına göre olmayabılır tabii)
Üye geliyor hersey güzel hos vakit gecırılıyor gülünüyor eglenılıyor...Sonra birgun gelıyor hersey ters dönuyor...alemimsiz yapamam diyenler farklı seylere yeltenıyor...diycegim su ki:Benim alemim.net baglılıgımı herkes bilir görür bunu , önemli degil...asıl önemli olan Burdan alemim.net adından reklam yapıp üyeleri kacırmak..Kınama konum:Burdan farkli sebeplerle ayrılmıs olan ayrılmak zorunda kalmıs olan ve sonra cıkıp orayı bırakın bizim siteye gelın mod admin smod vercem diyen arkadaslari Kınıyorum ve hiçbirzaman da böyle birseyi kabul etmıyorum...haa simdi sen kimsin casper diyen de olur aramizda..Ben CASPER_CASPER_ konu alemim olunca işler degişir...
Gecmıs zamanda bende cok sorun yasadım bazı arkaadslarla,ama ben baskalarının yaptıgını yapmadım yapmam elimden geldıgı kadarda yaptırmam...
Konuyu okudugunuz için tskler...
İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer. Dennis Wholey
-@- Ufuk: Quote yapilcak baska soz bulamadinizmi ? Ustundeki yazi yeterlidi...
Konu Ufuk tarafından (21.09.09 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir. Sebep: Baska usere ya..... manasinda.
Sevgili CASPER_CASPER tsk ediyorum dusuncelerini bizimle paylastigin icin ..
Bahsettigin olay yada olaylar bence ne istedigini bilememekten kaynaklaniyor.. Insanlar sürekli ayaris icersindeler. Ne yapmak istediklerini iclerinde bulunduklari kosul , sartlar vs vs kestiremiyolar. Sonrada cok cok basit olaylari bahane ediyolar, kendilerini hakli cikarmak ugrana harcanan tum emekleri yok sayip basliyolar karalamaya vs.. bunlar bu sekilde uzayip gidiyor..
Burda olma amacimiz birbirimizin kasi gozu olayi degil. Sadece paylasimdir , paylasimdan aldigimiz hazdir. Bizim gibi paylasim diyen arkadas ve dostlarla her zaman birlikte olucaz istemenlerinde yolu acik olsun..Umarim kendilerini daha iyi ifade edebilicekleri bir ortam bulurlar...
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Arkadaslar,
Her gorusme, her tartisma... her goruse, her bakisa saygi pls. Bir Paylasim forumu budur saten...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Arkadaslar Yonetim bi karar verdi, ve arkadasimiz ile oturduk konustuk, Ilk hetapta tepki vermissede o bizi anladi bizde onu, Yonetimin vermis oldugu bi karari lutfen bu sekilde degerlendirmeyiniz, biz user vs vs calior demedik, zamaninda oldu bu tur olaylar dedik ve biz bunu engelemek icin mecburen bunu yapmak zorundayiz dedik...
Arkadasimiz ne user calmistir nede herhangi bisi yapmistir... ama olmasi gereken buydu.. Kendisinede vermis oldugu emekler icinde tesekkür ederiz.. Zaten konu Yönetimden Duyurulara eklenmistir..
http://www.alemim.net/forum/yonetimd...linmistir.html
Bu konunun uzamasini istemiyoruz..
Lutfen Yönetimin almis oldugu kararlari bu sekil masa ustune yatirmayin, Konu tarafimdan kilitlenmis ve bazi yazilan mesajlar tarafimdan silinmistir...
Saygilar..
Konu TUGBA tarafından (21.09.09 Saat 15:38 ) değiştirilmiştir.
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Burası tebrik,protesto bölümü Herkesın yazdıklari ortada....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks