Medyanin sozlerine laflarina fazla aldirmamak gerekir, adi ustunde medya.. Habercilik bu devirde abartmaktan ibarettir...
Siddet&esefle kınıyorum.. 5 mayısta memleketim mardın de yasanan olaylari şiddet ve esefle kınıyorum...
Yanlız kınadıgım bu degil basının abartı yazılarınıda kınıyorum...
Olay normal bir olay degil kabul edıyorum facia katliam insanlık dısı demekle olmaz....mardin dunyanın 3 tarıhı kenti burda alevi sunni süryani yezidi kurt arap turk herkes bırada hosgoru ile yasar..
Olayların bukadar abartılmasi terör bölgesi olarak gösterilmesi yanlıs....
Böyle bir olay baska bir ilimizde yasansa bukadar abartılmazdi....
Medyanin sozlerine laflarina fazla aldirmamak gerekir, adi ustunde medya.. Habercilik bu devirde abartmaktan ibarettir...
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
facia katliam insanlık dısı
Bende kinamaya katiliyorum belki dedigin gibi mediada suclu ama belkide terör bölgesi belki degil ama bir seye kesinlikle katilmiyorum o da yukarda yazan kesinlikle Facia , katliam ve insanlikla hic alakasi yok bunun tersini düsünmek bile istemiyorum orada kadinlar, cocuklar Herseyden habersiz insanlar ne icin öldüler ve nasil . Belki memleketin oldugu icin böyle düsünebilirsin ama böyle bir olayi akrabalarim bile olsa hic düsünmem. Yoksa bosnada insanliklik disi olaylar oldugunda neden yollara dökülüp protesto ettik.
Bu da benim düsüncemdir.
casper olaya mardinliler diye kim baktiki ? konu olayi yasatanlar o katliam dir yanii sehir olarak yada memleket olarak kimsee birsey diyemez bu olay baska sehirlerde olabilirdi ki oluyorda tabikide bunun gibisi simdiye kadar ne goruldu ne duyulduu.. bende kiniyorummm kinim kinimmm...
bir hangi olayda turk habercileri abartmadan yazarkii hic bir dunya ulkesindee hic bir haber uzatilmaz hatta ustun koru haberlerde gecerr ama bizde oyle degil maleseff tiksindirene kadar haberlerde gecer konularr.. sanki dunyada hicmi olaylar olmuyoo almanyada gunde binlerce olay oluyo hangi birini sizler duyuyorsunuz ama bizim kendi habercileirmiz kendimizi dunyaya oyle guzel tanitiyorlarki turkum demeye korkar oldumm cunki ha sizin ulkenizde sunlarda var teror var vs vs diyince ne dicegimi sasiyorumm...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks