Sanal ask Sahte Oluyor bence,Gercekci olan % 5 diyebilirim Bi kere sanalda cok yalan soyleniyor..i$ ciddiye binince Bunlar aciklaniyor bu sefer de güvensizlik soz konusu oluyor..Yine sanalda konusurken hangi sehirdeysen ordan birisinin olmasi gerektigini dusunuyorum..istanbul´saysan istanbuldan birisi olmasi gerekiyor..Cünkü uzak bir sehir oldugunda zaten hic gorusmedigin insanla konusmaya basliyorsun..Bide o insana guvenmek zorunda kaliyorsun..Kimdir ? nedir bilmeden ..Arkandan ne is cevirdigini bilmeden Bi bakiyorsun adam evli ve ya kiz evli vs vs.Ben Örnegin:BEN istanbulda´da ikamet ediyorum Lütfen istanbul´dan arkadaslar benimle irtibat kursun diyecek halinde yok..Sonra farkli sehirlerde Oldugunuz icin ve surekli gelip gidemiyorsaniz iliski yuruyorsa bile bir süre sonra yipraniyor..Özellikle is kisilerin birbirlerine duyduklari "Özlem hasret " konusuna gelince mesela "a$k" meselesinden cikip "iskenceye" dönü$üyor..Sonra aptal aptal cok afedersiniz Kiskancliklar soz konusu oluyor..Bir sure sonra kisiler arasinda siddetli tartismalar cikiyor..saygisizliklar oluyor..
Önceden iyi arkadasken zamanla sevgili oluyorsunuz..sonra iki dusman oluyorsunuz..Aslinda burada bizim biraz da Bizim sevgi anlayisimizin payi var ..Sahiplenmek duygusu..Sürekli yanimda olsun gözümün Ününde olsun fikri..
Ama sonucta bitiyor yani saglikli iliskiler kurulamiyor.kurulsada cok nadir olanakli..Diger yandan dusundugumde a$k in sanali reali olmaZligi anlik olusan ve gecici bi duygudur ask,, ama sanal genel anlamda yalandan ibarettir gercegini bulmak zordur..
Sadece sanal a$ki yasamaya yetmez ..sanalda gercek hayata yani reale dökebilirseniz aski yasarsiniz sanalda sadece tanismalara vesile olur..
SaygiLar
Etrafimda yasanmis bircok sanal ask olayina taniklik etmis biri olarak bunu bilir bunu soylerim..

LinkBack URL
About LinkBacks

izdivaç yapın arkadaşlar 

Bookmarks