Devimsel kardesim sen hiç canını sıkma kimin ne oldugu belli ortada...
Perincek 1 numarali ergenekon tutuklusu...![]()
Doğu Perinçek'ten irtica brifingi (2004) Doğu Perinçek'ten irtica brifingi (2004)
Devimsel kardesim sen hiç canını sıkma kimin ne oldugu belli ortada...
Perincek 1 numarali ergenekon tutuklusu...![]()
Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu - Nisan 2007 Ulusal Kanal - Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu
İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu PERİNÇEK
İzle
14 Nisan 2007 öncesi tarihli yayının tekrarıdır, tam yayın tarihi bilinmemektedir.
Görüntü: XviD 29.00 fps
Süre: 2 saat 38 dakika
Dosya Boyutu: 530 MB
Çözünürlük: 512x384
İndir
Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu - Nisan 2007 (Bölüm 1)
Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu - Nisan 2007 (Bölüm 2)
Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu - Nisan 2007 (Bölüm 3)
Rar - Şifresi: guncelmeydan
Türk-kan rumuzlu arkadaşdan alıntıdır.
alternatif,linki kontrol ettim,video linki sağlam.Alıntı yaptığım sitede aynı videoyu izliyorum yalnız burada bende izleyemedim.Düzelteyim diye baktım link adresindeki üç harfi sistem (bizim forumun sisteminden kaynaklanıyor) *** biçiminde kodluyor.Bu yüzden video silinmiş gibi gözüküyor.
Yani;
flash kodlarının arasındaki adres
http://www.megavideo.com/v/***LXVZW4d75df17711e72016208a1d42a73b048
biçiminde çıkıyor.Buradaki üç yıldızın yerinde S I Q harflerinin olması gerekiyor (bu üç harfi bitişik yazınca sistem *** biçimine gösteriyor,bu yüzden aralarında bir boşluk bırakıp yazdım.) onlar çıkmadığı için izlenemiyor.
Yukarıdaki açık adresi kopyalayıp *** yerine S I Q (üç harf bitişik) yazıp daha sonra adres çubuğuna yapıştırıp enter deyip açılan pencereden izleyebilirsin.
Bir de megaupload videolarda 72 dakika sınırı var,bu süreden sonra ya belirli bir süre bekleyip daha sonra videoya kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor ya da modemi resetleyip kaldığımız yerden devam etmemiz gerekiyor.
Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu - 18 Kasım 2007 Doğu Perinçek'le Çıkış Yolu
+ Google Video
Çıkış Yolu - 8 Mart 2008
Her programda Dünya ve Türkiye gündeminin bir temel dosyası, "Çıkış Yolu" masasına yatırılıyor. İzleyicilerin de soruları ile katılabildiği canlı yayın "Çıkış Yolu"nun iki de özel bölümü var.
Programın girişinde haftanın sıcak iç ve dış gelişmelerine bir ufuk turu yapılıyor.Diğer özel bölümde Perinçek, her hafta tavsiye ettiği 5 kitabı tanıtıyor. "Çıkış Yolu", her hafta Perinçek'in tavsiye ettiği bir müzik parçası ile tamamlanıyor...
Teoman ALİLİ sunuyor, Doğu PERİNÇEK anlatıyor.
İzle
Konu devimsel tarafından (09.10.09 Saat 21:04 ) değiştirilmiştir.
Konu gördümde CHP Lideri Baykalın sözü geldi aklıma.
Ergenekonun avukatı benim diyen baykalın perinçekten farkı ne ?
(Ergenekonun avukatlığını yaptıkları açıktır. Her mahkemede milletvekilleri ergenekon avukatları ile aynı yerde oturuyorlar.)
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks