selam ben oncelikle basortu sorunu bitsin istiyorum ozgurce egitim hakkı bide herkesin yetenegine gore meslek secmesi saglanmalı... tşk
Arkadaslar bu konu başlığında gelecege dair beklentilermiz nelerdir .Sorunlarımız sıkıntılarımız nelerdir bunları paylaşmak isterseniz bu başlık altında toplayabiliriz diye düşündüm
ayrıca gelecege ait beklentilermizi , dertlerimizi,sorunlarımızı T.C başbakanlığına bu adresten ulaştırabiliriz
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi
E-Posta: [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ].tr
Telefon: (0312) 424 16 12
(0312) 424 16 13
(0312) 424 16 18
(0312) 424 00 34
Faks: (0312) 425 13 75
Adres: Başbakanlık Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Merkez Bina B/19 06640 Kızılay - ANKARA
iyi forumlar
selam ben oncelikle basortu sorunu bitsin istiyorum ozgurce egitim hakkı bide herkesin yetenegine gore meslek secmesi saglanmalı... tşk
öncelik sıralamasında bence toplumumuzun ekonomik sorunları halledilirse diğer sorunların kendiliğinden çözüleceğini düşünüyorum
ben oncelikli yazmamıstımm amaaa
Benim gelecekten beklentim
işten çıkarılma korkusu olmadan yaşamak patronların hakları kadar işçi haklarınında gözetilmesi işçilerin patronlara peşkeş çekilmemesi
sigortasız çalıştırılmaması
sigortasız çalışıyorsanız sikayet edin deniyor peki şikayet ettik sonra nolacak şikayet ettiğimiz kişi ile sabahtan akşama kadar beraber değiliz ki şikayet edilenle beraber olacagız dolaysı ile sacma sapan bir düzen
Konu adalı tarafından (25.07.09 Saat 19:47 ) değiştirilmiştir.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks