ilk 3 e girecegimizden cok ümitliydim ama maalesef 4 olduk yine iyi diyelim ne yapalim hayirlisibuda bir politik show oldugu icin böyle olmaliymis demekki
![]()
Eurovisionda kaçıncı oluruz??
bence 7
ilk 3 e girecegimizden cok ümitliydim ama maalesef 4 olduk yine iyi diyelim ne yapalim hayirlisibuda bir politik show oldugu icin böyle olmaliymis demekki
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
ben 1 olamasakda 2 oluruz diyodum cunlu guclu rakiplerimiz vardii yunanistan norvec azarbeycan gibi guzel sarkilar vardii ama nitekim hadiye bekledigimiz perfonmansi veremedi cunki dinledigimiz izledimiz hadiye dun aksam yoktu cok heycanliydi yada ne bileyim canli soyleyemedii elbise desen felekat daha guzel hazirlanabilirdii .. ins birdaki sene daha basarili calisirlarr bu seneki emege acidim resmen hakkkimiz 4 culuk egildi ama hadise o soylemeye 4 culu bile fazla bence .. yinede destekleyen oy veren vermeyen herkesenden allah razi olsun ne diyelimm..
Hadise kesinlikle 4. olmayi haketmedi ilk 3 diyordum ben hatta ırkcılık olmasa 1.olabilirdi ama olmadi...olan konturlerime oldu
Helal olsun hadiseme![]()
o kadar tutuculuga yine iyi sonuc aldi cünki cok tarafli bir oylamaydi ülkelerin cogundan hic puan alamadik
+ hadise hastaydi bu yüzünden okunuyordu
neyse sagligina kavussunda insallah bidaki sefere..
hasta hasta oraya cikmasi bile tebrik etmek icin yeterli bence![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks