her ulkenin uyguladigialin size elekten gecirdigimiz bilmeniz gereken tarihiniz budur gerisini arastirip sormayin
okulda kitaplarda bize ogrettikleri hepsi suslenmis masallardir.
Tarihimizi ne kadar doğru biliyoruz ,bize okullarda ne ögretiyorlar sistemin düzenin gerektirdiği şekilde mi tarih T.C tarihi yazıldı ve bizlere bu tarih öğretildi .
Bir T.C devleti kuruluyor bir önceki osmanlı devleti çamurdan çamura sokuluyor son dönem padişahları vatan haini ilan ediliyor .
Aradan yıllar geciyor aaaaa aslında vatan haini değilmiş tam bir vatan pervermiş padişahlar.
Atatürk çürük bir gemiyle samsuna kaçıyor dalgalalar la boğuşuyor diye öğrendik
birde ne öğrenelim aslında Atatürkü son model gemi ile görevli olarak samsuna padisah Vahtettin göndermiş.
yıllarca bir kurtuluş savaşı anlatıldı durdu empayalist düşmalarımıza karşı verilmiş eşi benzeri görülmemiş bir mücadele .
Ama o mücadele sadece ve sadece yunan ordusu ile bir kaç savaştan başka bir şey yokmuş .Çete savaşları hariç.
Falan lar filanlar açıkçası bu konuda biz uyutuldukmu
sizin tarihiniz bu alın bu öğrenin bu size yeter bakın bunu biz yazdık masal gibi ninni gibi tarih mi dendi.
Diğer Bazı Konuları
Forumda kaybolan iki üye yıllar sonra bulundu
Sendemi Leyla
Elektrik Direkleri Canları Sıkılınca Ne Yaparlar?
Yaptıklarının Bedelini Öderken Başını Dik Tutabilecek Misin?
cin nedir
Üzerimizdeki büyüden nasıl kurtulabiliriz?
Sanal Baba
Alanya antalya ili
Namaz kılmayı öğreniyorum
Adı yok
Fark Etmeli İnsan
Peki bütün kadınlar aynı mı sizce?
Aşık olmak istiyorum.Cin Nasıl ÇağırılırMsn 'de Konuştuğunuz Kişilere Dikkat EdinTek tip insan
Sevda Nöbeti
Sıkılmadan......
Bir Şiir Yazdım
Resmi Tarih Yalanı
Kadın Pazarlama Aracımı?
Evlilik Aşkı Öldürürmü?
Zina yapan birisinin zina yapmayan birisi ile evlenmesi caiz midir?
Cennette kadınlar istediği kişiyle evlenebilir mi
Konu alternatif tarafından (05.06.09 Saat 03:59 ) değiştirilmiştir.
her ulkenin uyguladigialin size elekten gecirdigimiz bilmeniz gereken tarihiniz budur gerisini arastirip sormayin
okulda kitaplarda bize ogrettikleri hepsi suslenmis masallardir.
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
hep derim maddi anlamda tek bir sey yapabilme gücü verilseydi devlet arsivlerine girmeyi secerdim
tarihle ilgili hangi olay dogru yansilitildiki bugünde ayni yarinda ayni olucak![]()
Konu Fidem tarafından (10.05.09 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
O tarıhte yasayanlara sormak lazım
Anlatılanların hepsıde yalan degil bence...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks