iyiki sarisin degilim dedim bir an icimdentskler bilgiler icin
![]()
'Erkekler Sarışın Sever' efsanesi artık tarih oluyor... Güzellik yarışmalarında son dört yıldır dereceye girenlerin hepsi esmer. Son Miss Turkey'de 20 finalistin tamamı esmerdi! Yani hanımlar, artık Marilyn Monroe'ya benzemek için saçlarınızı sarıya boyatmanıza gerek yok! Çünkü yeni trend doğal esmerlik!.
sarışınların belli bir süre gezilecek insan olduğunu, esmerlerin ise, uzun süreli, sağlıklı ve düzeyli ilişki kurulacak insan olduklarını ifade eder.
sarışınlar, açık renk saçları, beyaz teni, dikkat çeken boyalı tavırlarıyla hava atarken, sosyetik ve lüks görünürken, esmerler doğallıkları, halk insanı olma halleriyle bir köşede kalmıştır, sonrasında ise erkek sarışınla her haltı yedikten sonra giderekten olgunlaşmış ve doğallığı, insanın özünü görmek ister hale gelmiştir. evlenecek kız olarak, daha sade ve masum olanını aramaya başlamıştır.
)
iyiki sarisin degilim dedim bir an icimdentskler bilgiler icin
![]()
Konu Fidem tarafından (07.05.09 Saat 20:59 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
hihi bende iyiki sarışın deilim![]()
Ama dogru dedigi gibi güzellik yarışmalarında hep esmerler dereceye girio bu yılki Miss Turkey güzellik yarışmasındakilerde hep esmerdi kumral wardı ama sarışın hiç yoktu. Hehe sarışınlar eywah tarih oldunuz
![]()
Şaka bi yanada "Teeşkür" açıklamalar için
![]()
((:
Bu Koca Memlekette'de Esmer Kitligi Var.Hepsi Sarisin...
Tabii Hepsi Dunya Ahiret Bacimiz Cunku Haramm Haramm![]()
Paylasimin Icin Tesekkurler...
Selametle...
Istisna Bensem,Kaideyi Bozarim...
Ne Kadar Dayanırsan Atese O Kadar Gunah Isle
Sukut Altinsa Sapini Gumusle...
Beni Tanimiyorsunuz Ahkam Kesmeyin...
Arkaniza Golge,Icinize Korku...
Mezariniza Konu Olurum...
Cehaletinin Alameti Dilinin Felaketidir...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks