sen bu yazarın geçmişini bütün yazılarını okudunmu??
yalçın küçük + apo = pkk Dün akşam tv kanalında haberleri izlerken insanın kanını donduracak bir haber geçti haberde son zamanlarda tv kanallarından kanaldan kanala gidip çeşitli şapkalar giyerek agıza alınmayacak şekilde laflar eden yalçın küçük beyefendinin aslında nasıl biri olduğunu fotograflarla kanıtlandığı haberi geçti. inanın perinçekten sonra bu adamında gerçek yüzünü gördüm gördük allah bu gibi insanların cezasını versin milletini nasıl aldattı üstelik bu insan laiklik arkasına sıgınmış vatan hainidir... buyrun o fotograflar aşağıdaki linkte nasılda keyifli ve samimi pozlar vermişler üstelik bu adam teröristlere eğitim bile veriyormuş yazıklar olsun sana yalçın küçük
CAN - CİĞER KUZU SARMASI! - İZLE - SAMANYOLUHABER
sen bu yazarın geçmişini bütün yazılarını okudunmu??
Okudum veya okumadım ne olacakki? sence iyi olabilir ama bana göre vatanına karşı teröristlere karşı onlarla beraber olan biri... sen bu haberlerden bu fotograflardan sonra bu kişiye iyi biri diyorsan afferim sana derim... bu herifin elini sıktığı tokalaştığı o şerefsiz teröristler kaç mehmetçiğin canına kıydı can ocak söndürdü can aile parçalandı haberin vardır elbet olmaması imkansız sende bu vatanın evladısın... bana bu adamı savunma eğerki savunuyorsanolsun derim sana ideoloji anlaşılan bu demek...
O resimlerdeki görüntülere ne diyorsun? Düşüncelerini açıklarsan memnun olurum alaraa--?
ben iyi demedimki o kişi içinn neden sinirlendin dumanlar çıkıoooooooo
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks