ben zararlı olduğunu düşünüyorum.Dildeki piercing çeneden geçen büyük sinirlere etki eder. paylasım için tesekkürler
Piercingin zararları..?? Piercingin zararları
Gençlerinin vucutlarına yaptırdığı bozulmuş piercinglerin hepatit gibi ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği belirtiliyor.
Gençlerin vucutlarının çeşitli yerlerine yaptırdığı piercinglerin hepatit gibi ciddi sağlık sorunlarına açabileceği belirtildi.
İngiliz yayın kuruluşu BBC'ye göre, İngiliz Tıp dergisince yayınlanan bir araştırma, İngiltere'de 10 kişiden birinde -ve genç kadınların neredeyse yarısında- kulak memesi haricinde vucutlarının bir yerinde piercing bulunduğunu ortaya koydu.
Haberde, bir çok kişinin uzmanlaşmış kliniklere gitmeyerek piercinglerini kendilerinin taktığı veya bu konuda arkadaşlarına ve akrabalarına güvenerek büyük bir komplikasyon riski ile karşı karşıya kaldıkları bildirildi.
BBC, uzmanlar tarafından takılmayan piercinglerin hepatit bulaşmasına da neden olabileceğini belirtti.
Sağlık Koruma Ajansı ve Londra Hijyen ve Tropikal Tıp Okulu tarafından yürütülen araştırmada yaşları 16 ve üzeri olan 10 bin kişiye kulak memesi haricinde bir yere piercing yaptırıp yaptırmadıkları ve sonuç olarak bir komplikasyonla karşılaşıp karşılaşmadıkları soruldu.
2500'den fazla kişi şişme, enfeksiyon ve kanama gibi komplikasyonlarla karşılaştıklarını belirttiler...
PEKI ARKADASLAR SIZLER NE DUSUNUYORSUNUZ BU PIERCING KONUSUNDA??
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
ben zararlı olduğunu düşünüyorum.Dildeki piercing çeneden geçen büyük sinirlere etki eder. paylasım için tesekkürler
Takı tamamda bu sadizm sınırlarının zorlanmasındaki amacı anlamıyorum.
Güçlü kadın imajımı, sapıklıkmı, zerafetmi ne katıyor insana onuda anlamış değilim.
Onun için yorum yapmasam en iyisi.
Tabi sağlık açısından zararlı ise takılmaması taraftarıyım.
sağlık açısından birçok zararları war ben bir tanesini yazdım.paylasım için sağol Fulya_nl
ya bencede saçmalık zaten dilini dudağını delip bir demir parcası takmak şahsen ben soğuk bir demiri öpmekten hiç hoşlanmazdım![]()
dile ve göz çevresine yapılan piercingleri bende sağlığa zararları açısından tasvip etmiyorum ve diğer abuk yerlere takılanları....ama neticede herkesin kendi tercihi ve seçimi, kınayamam ...kişilerin tercih ve seçimlerine karışmaya hakkım olmadığı gibi benimde tercihlerime kimse karışamaz....
ben burna takılan "hızma" diye tabir edilen bir cinsini ve normal bir piercing de taktırdım ama abuk bir yerde değil:...
yalnız şuna çok dikkat etmek gerekiyor ; meraklısı varsa ve taktırmak istiyorsa kesinlikle doktor veya uzman kontrolu altında taktırmalı ve de önerilen ilaçları ve hijyenine dikkat ederek kullanmalı....ben 2-3 senedir kullanıyorum ve en ufak bir rahatsızlık yaşamadım sağlık açısından ...hızma için de piercing içinde verilen ilaçları kullandım ve de hijyenine hep dikkat ettim , bu yüzden de sorun yaşamadım...
piercingimi taktırmadan önce bu konuda o kadar çok araştırma yaptım ki nerdeyse bu konuda uzman sayılabilirim...
bir başka dikkat edilmesi gereken husus da gerek hızmanız için gerekse piercing için , takının cinsi ...yani hangi maddeden yapıldığı, kesinlikle sokaklarda satılan ve adi malzemelerden yapılan piercinglerden uzak dursun taktırmak isteyenler... bana önerilen altın, gümüş ve titanyumdu...ben gümüşü ve titanyumu kullanıyorum , gayet de memnunum dediğim gibi...
yani sözün kısası bunlara uyulduğu müddetçe takan taktırsın bence
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
Yafs zaten piercing yaptirmadan once bunlari soyluyorlar. Istiyen yine yaptirir.. Sanki bilinmeyen seylermi bunlarNedense biz daha zararini gormedik
Sacma yerlerde olmadigi sure gerci benim hosuma gidiyor piercing :P Hele soyle kaslarin oradaBirde tabi abartilmadigi sure.. Eugh gecen bi kadinin resmini gordum resmen migdem bulandi blaag.... Piercing yaptirmadigi yer kalmamis vucudunu kaplamis, merak ettigimde bu insanlar nassi yikaniyor filan :S yani cidden cok merak ediyorum :S
"Ölüm, mümin için hediyedir."
"*Zucht*"
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks