Yazınız tamamen hakaret dolu sizi sadece kınıyorum.yorum yapmak için kayda değer bulmuyorum
![]()
Gafilcan... Gafilcan...
Ali Babacan haklı.
Bu ülkede Müslümanlar sıkıntıda.
*
Mesela, türban takmıyorsan, seni Müslüman’dan saymıyorlar...
Daha nasıl sıkıntı olsun?
*
Yalan söylüyor musun? Hayır.
Rüşvet alıyor musun? Hayır.
Ahalinin kıçında don yokken, sen parmağına kuru soğan büyüklüğünde, 70 milyar liralık yüzük takıyor musun? Hayır.
Vatanı sattın mı? Hayır.
Bırak şimdi bunları...
- Türban var mı, türban?
- Yok.
- Olmadı ki...
*
Normal insan evladı gibi flört edersen, bu ülkenin Diyanet’i seni "zina" yapmakla suçluyor... Ama, "dindarım" ayaklarıyla, 9 yaşındaki kızı koynuna alırsan, çıt çıkarmıyor! Üç eşin, dört eşin varsa, normal... Tek eşin varsa, "*******ci" diyorlar... "Dini nikáh"ımızı "prezervatif" haline getirdiler... Takıyorsun, her türlü rezilliği yapabilme özgürlüğüne kavuşuyorsun!
*
"Ruhban sınıfı yok" diye gurur duyardık... İmam olmayana su yok! Takkeli, takunyalı cahil cühelanın "kanaat önderi" diye, eli ayağı öpülüyor. Camilere tezgáh açıp, "zihin makinesi icat ettik" diye para tokatlıyorlar. Devleti yönetenler, "Davul Tozu Minare Gölgesi Holding"lerin açılışlarını yapıyor. "Faiz haram"sa... Dünyanın en yüksek faizi nerede?
*
Ali Babacan haklı.
"Samimi" Müslümansan eğer, şu anda dünyada dinimiz adına daha büyük sıkıntının yaşandığı bir ülke yok.
alıntıdır..
yılmaz ÖZDİL....
31 MAYIS 2008 / hürriyet
Konu canturk_ tarafından (31.05.08 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
Yazınız tamamen hakaret dolu sizi sadece kınıyorum.yorum yapmak için kayda değer bulmuyorum
![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
siz yazarın adına bakarakmı yorum yapıyorsunuz..
henüz ekledim bu ne sürat
ne tez okudunuz
hayret...
yazılanların hangisi yanlış yada hangisi yalan..
hadi gel tartışalım...
varmısın...
yaa çokgen kızıyosun ama haklı Cantürk.bide haberlerde izledim şimdi keneden 2 bayan ölmüs imam ileri geri olayı baska yerlere çekip bunlar hep ihtARDIR ikazdır diye saçmalıyo bu zamanda bu zihiyet ben sasırıyorum imam saçmalıyo ama imamın nikahkahlı eşide çokdur demekki oda dünyanın sonunu hızla hazırlayanlardan bitanesi suçu olmayan ölmüs insanların arkasından söylenen sözleride bizler kınıyoruz!!!
canturk_ben hızlı okurum hızlı okuma dersi aldım okumadan asla hiç bir şeye cvp yazmam??bu konunun tartışılacak bi konu olduğunu düşünmüyorum
Ahmağa verilecek en güzel cevap ancak sükuttur:hih
Bakmak ama konuşamamak.
Zor olan budur.
Varız arkadaşım hepsi yalan
Yanlı ve kişisel düşüncesi yazarın.
Siz kim oluyorsunuzda başı kapalı insanın başındaki örtüyü neye istinaden taktığını ondan daha iyi biliyorsunuz.
Dini inancım gereği takıyorum dediği bir örtüyü illa zoraki basın yayın tv radyo ve yazılı görsel medyanın her kanalı ile bunun dini değil siyasi bir simge olduğunu nasıl düşündürmeye çalışırsınız.
Çenenin altından düğüm yaparsan sorun yok. İğne takarsan rejim tehlikesi.
Bunu siyasi simge olarak algılayıp Türk halkınada böyle olduğunu inandırmaya çalışanların beynide o toplu iynenin ucu kadar. Sorun bundan kaynaklanıyor.
İmamın sözlerinin cahilllik olduğu konusunda hem fikirim. Ama sizin türbana siyasi simge demenizden daha cahilce değil.
Hürriyetin tüm yazarlarının rezilliğini zaten biliyoruz.
Onun için bu taraflı ve yanlı Doğan medyanın uşaklarının söylediklerine sizde alet olmayın.
Birşey düşünüyorsan kendi düşünceni yorumunu yaz. Yardakçıların yazılarına kafa sallamayın.
"De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99 ]
Bakmak ama konuşamamak.
Zor olan budur.
ooooo süper....
sabit fikirli olmak insanları bi yerlere getirmez...
tartışmazsan doğruyu bulamazsın...
araştırmazsan gerçeği göremezsin...
sadece ben bilirimcilik, hiçbirşeyi bilmediğini gösterir...
gelelim yazıya.....
flörte zina diyenler...
küçük yaşta kızla evlenmeye neden karşı durmuyorlar, yada 50 yaşında ki adamın 14 yaşındaki kız çocuğuyla yaşamasına neden ses çıkarmıyorlar, yaşı geçtiği halde töre kılıfına sığınıp 65 yaşındaki adamın başlık parasıyla 20 yaşında kız almasına neden dur denmiyor...
yoksa sen ruhban sınıfına mı alındın yoksa...
alınma ne olur...
çünklü onları Atatürk zamanında tarih oldular ama ondan sonra tekrar geri getirdi cahil halkımız...
her yerde dervişler mollalar dedeler türedi...
yalanmı o hoca efendilerin düzenleri halaa sürmüyormu...
şeyhlerin holding patronu olduğu bir ülkede yaşamıyormusun...
kombassan holdingin gurbetçileri ''peygaber efendimizin sesini bulan makina icat ettik'' diyerek dolandırdığını ne tez unuttun...
yimpaş patronu daha düne kadar bakanlarla beraber gezmiyormuydu....
tüm batan bankalara el konurken ihlas finansa neden dokunulmadı...
neden sahibinin mal varlığına el konmadı...
nalıncı keserini elinden bırak ...
olmazmı...
Ne saçmalıyorsun ya.. Böyle şeyler var diye bunu kime mal ediyorsun ?küçük yaşta kızla evlenmeye neden karşı durmuyorlar, yada 50 yaşında ki adamın 14 yaşındaki kız çocuğuyla yaşamasına neden ses çıkarmıyorlar, yaşı geçtiği halde töre kılıfına sığınıp 65 yaşındaki adamın başlık parasıyla 20 yaşında kız almasına neden dur denmiyor...
yoksa sen ruhban sınıfına mı alındın yoksa...
Eeeee... buna iyi diyenmi var. Aklınca neyi anlattın ben çözemedim.şeyhlerin holding patronu olduğu bir ülkede yaşamıyormusun...
kombassan holdingin gurbetçileri ''peygaber efendimizin sesini bulan makina icat ettik'' diyerek dolandırdığını ne tez unuttun...
yimpaş patronu daha düne kadar bakanlarla beraber gezmiyormuydu....
tüm batan bankalara el konurken ihlas finansa neden dokunulmadı...
neden sahibinin mal varlığına el konmadı...
nalıncı keserini elinden bırak ...
olmazmı...
Durum analizimi yapıyorsun kendince.
Kimin yanında bir emânet varsa, onu sâhibine versin . Fâizin her çeşidi kaldırılmıştır, ayağımın altındadır. Fakat aldığınız borcun aslını ödemek gerekir. Ne zulmediniz, ne de zulme uğrayınız. Allah'ın emriyle bundan böyle fâizcilik yasaktır. Câhiliyetten kalma bu çirkin âdetin her türlüsü ayağımın altındadır. İlk kaldırdığım fâiz de Abdülmuttalib'in oğlu amcam Abbas'ın fâiz alacağıdır
Ashâbım!
Câhiliyet devrinde güdülen kan davaları da tamamen kaldırılmıştır. Kaldırdığım ilk kan davası, Abdülmüttalib'in torunu (amcalarımdan Hâris'in oğlu) Rabîanın kan davasıdır.
Ey Nâs!
Kadınların haklarını gözetmenizi ve bu konuda Allah'tan korkmanızı tavsiye ederim. Siz kadınları Allah'ın emâneti olarak aldınız. Onların nâmus ve ismetlerini Allah adına söz vererek helâl edindiniz. Sizin kadınlar üzerinde hakkınız, onların da sizin üzerinizde hakları vardır. Sizin kadınlar üzerindeki haklarınız, âile nâmusu ve şerefinizi kimseye çiğnet*******idir. Eğer onlar sizden izinsiz râzı olmadığınız kimseleri âile yuvanıza alırlarsa, onları hafifçe dövüp korkutabilirsiniz. Kadınların sizin üzerinizdeki hakları ise, örfe göre her türlü (meşru ihtiyaçlarını), yiyecek ve giyeceklerini temin etmenizdir.
Mü'minler!
Size iki emânet bırakıyorum. Onlara sımsıkı sarıldıkça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. Bu emânetler, Allah'ın kitabı Kur'ân ve O'nun Peygamberinin sünnetidir. (Veda Hutbesinden alıntılar)
bunlara ne diyeceksiniz???
Bakmak ama konuşamamak.
Zor olan budur.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks