Sizede Merhaba..
Hosgeldiniz güzel paylasimlar![]()
Bi merhaba diyelim dedim![]()
Kim güzel düşünüp güzel davranarak (samimiyetle) özünü Allah'a teslim ederse, hiç şüphesiz o, en sağlam kulpa yapışmış olur. Öyle ya bütün işlerin sonu Allah'a dayanır. [Lokman, 22]
Ömür testisi doldu dolacak, gün ha ağardı ha ağaracak mektubun gelmedi aziz dost?
Sizede Merhaba..
Hosgeldiniz güzel paylasimlar![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Sizede merhaba..
Bizde bi hoşgeldin diyelim o zaman.![]()
iyi forumlar, kalıcı olmanız dileğiyle..
LAVİNYA ve aNgeL87
Teşekkürler hoşbulduk , ölmezsek kalıcı oluruz![]()
Kim güzel düşünüp güzel davranarak (samimiyetle) özünü Allah'a teslim ederse, hiç şüphesiz o, en sağlam kulpa yapışmış olur. Öyle ya bütün işlerin sonu Allah'a dayanır. [Lokman, 22]
Ömür testisi doldu dolacak, gün ha ağardı ha ağaracak mektubun gelmedi aziz dost?
Hos Geldınız keyifli saatler gecirirsiniz umarım
saygılar
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
Merhabalaaaaar, merhabalaaaaar olsun efendim
( Metin Akpinar ile Zeki Alasya nin tiyatrosunu animsadim birden
Keyifli payla$imlarin olsun.
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
mrb hoş gelmışsiniz kalıcı olmanıs dileklerimle![]()
ruhumun kanadığını hissediorum şimdi
daha net daha acı
Vé sahici
hiç 1yere ait 0Lmamak qibi
boşLuk qibi
işe yarayan bişeyLerin kaLmaması qibi
................
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks