Merhaba özo ,
Güzel paylasimlar diliyorum ve sunada emin olki; alemime gelince zamani unutucaksin![]()
Slm Selamlar ben özo sitjer ögrenciyim tesadüfen buldum burayı umarım iyi vakkitler geçiriris![]()
Merhaba özo ,
Güzel paylasimlar diliyorum ve sunada emin olki; alemime gelince zamani unutucaksin![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
Sanada selamlar özoHoşgeldin keyifli forumlar dilerim, kalıcı olman dileğiyle ..
![]()
hoş geldin iyi forumlar![]()
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
Ho$geldin Özo, umarimki kalici olur bizlerle uzun süre bilgi ali$ veri$inde bulunursun. Keyifli payla$imlar dilerim.
![]()
Allah`ım Her dem Sen'i anmayı,Sen'i anlayıp anlatmayı,Sen'i sevip sevdirmeyi nasip et bizlere.
YA İLAHİ ! SENDEN KIYAMETE KADAR BÜTÜN ESMA-İ HÜSNAN İLE ,
DUA EDEN BİR DİLİMİN OLMASINI İSTİYORUM !!!
Hosgeldin... Iyi forumlar, keyifler dilerimmm... Bu arada nicki nerden buldun oyle ?Manasi varmi ?
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Her birinnise ayrı ayrı teşekur ederim inşallah yogunum bu ara biras vaktim oldugunda paylaşıma başlarım inşallah iyi arkadaşlıklar kurarım
nik kendi ismimdir![]()
hosgeldin..iyi forumlar..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Hee... annadims..
Iyi gunler dilerim herkeze... iyi calismalar![]()
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Hosgeldiniz iyi forumlar....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks