Merhaba,
Ben aslinda ikisine cvp verdim... bir sekilde ama en cok buraya dayanarak aciklama yaptims..Suskunluk neden acaba diye. Aslinda sorun real'dede var.. bizim insanimiz oyle olmuski, baska insanlarin dusuncelerine daha saygi kalmamis, o benimle ayni dusuncede degilse, ozaman demek o benle ayni yerde degil ve degisik birisi o, veya bizim grubumuza katilmaz oyle dusunce etc... gibi dusunceler var..
Demek istedigim aslinda, herkez birbirinin dusuncesine saygili bakmali, kucuk dusurmemeli, o baska dusuniyor diye, o kotudur diye dusunce olmamasi lazim... Herkez degisik oldugunu biliyoruz, demek dusuncelerimiz de degisik oldugunu biliyoruz, ondan dolayi birbirimze en guzel yapacagimiz sey, dusuncelerimize Saygi gostermek olur... dunyada tek iki sey lazim Saygi ve Sevgi bunlar varsa, saten coguu sorun hal olur...
Aslinda forum kotu durumda degil... google iyi sekilde aldi forumu vede bu iyi geliyor bize... TR kapilarini acmak icin, dava acildi, ama TR de mahkemeler biraz yafas hariket ettigi icin, biraz uzadi bu durum. Suan ertelendi gene dava ve bekliyoruz gene sonucunu... Ama oda acilinca, ozaman saten daha cok insan Turkiye'den katilabilcek vede daha guzel paylasimlar olucak. Amacimiz Turkiye ve Turk Gurbetcileri bir arada toplamak ve guzel bir ortam yaratmak... Ozgurlu, Saygi ve Sevgi Dolu bir paylasim forumu...
Oyle bir ortam olsunki, herkez dusundugunu yazabilcek, kimse yazdigi icin korkmicak, ne kufur nede hakaret yemeden, bir yazi ekleyebilcek... tabi herzaman aralarinda dengesizler cikacak, ama buna bizlerde mudale ederiz saten. Ama ilerde buda olcak insallah...
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
canisim ufuk sana birikimleriyle destek olur![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
çok teşekkür ederim çok güzel yorumlar bunlar
soru kısmına gelince her konuda suskunluğumuzu sorgulamak gibi bir gaflete düştüm.
tekrar herkese çok teşekkür ederim
saygılarımla
Her Şeye Rağmen; Ayakta Kalana, Anlayarak Yaşayana
Saygılar...
Ne yazdigini saniyosaTurkce yazsa belki anlardik
![]()
Can Yücel
Forum aslında boş zaman gecirmek kelimesi yanlış. Forumlar kurulmasındaki amaç hedef önceden bilgi alışverişi Televizyonlarda nasıl tartışma programı varsa seviye bozmadan. Forumlrda o amaçla kuruldu en azından kuran kişi öle düşündü şimdi ise forum forum deil tamamen geyiklerin oldu yer haline gelmis alemimde öle yazılan en son yazılra bakıyorum ve guluyorum. yazacak birseyde bulamıyorum.
Şimdi bu yazıyı okuyanlar içlerinden dicektir sen neden gelmıyorsun yada sen yazsana sizde bu konuda haklısınız ama tek kışı ile olmayacak bir sey herkez burda geyik yapacağına bildi yada bılmedıklerını paylaşsa daha guzel olur kımsede yanlız kalmaz burda![]()
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz; Bu yol ki Hak yoludur, dönmek bilmeyiz, yürürüz!Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne; Acırım tükrüğe billahi ! tükürsem yüzüne.{Mehmet Akif ERSOY}
Mevsim yazılarını okuduktan sonramı buraya kopiliyorsun yoksa copy/pastemi yapıyorsun merak edıyorum . Eğer okuyup yapıyorsan mukemmelsin.
Cehennem olsa gelen, göğsümüzde söndürürüz; Bu yol ki Hak yoludur, dönmek bilmeyiz, yürürüz!Bacımın iffeti batmakta rezilin gözüne; Acırım tükrüğe billahi ! tükürsem yüzüne.{Mehmet Akif ERSOY}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks