Düşünceleriniz ve bunları paylaştıgınız için tesekkürler öncelikle size ..
HoşgeLdiniz diyorum aramıza..
Alemim'e kısa zamanda alışmanız diLegiyLe iyi forumLar..
Radyo bizimfme gelirken kafamda kucuk sorular vardi..Acaba alisabilirmiyim intibak edebilirmiyim diye..Ama sizleri tanidiktan ve bir cogunuzla sohbet ettikten sonra su an kafamda tek soru yok..Ve iyiki gelmisim diyorum iyiki burdayim..Gerek Dj arkadaslarim gerekse sohbetsever siz dostlarim sanalin aslinda reelden farkli olmadigini burdada cok guzel dostluklar kurulabilecegini en guzel sekilde gosterdiniz.Arada cikan catlak sesleri bu isin tuzu biberi olarak sayarsak bizimdiyar sohbetin ve muzigin gercekten en dogru adresi..
Düşünceleriniz ve bunları paylaştıgınız için tesekkürler öncelikle size ..
HoşgeLdiniz diyorum aramıza..
Alemim'e kısa zamanda alışmanız diLegiyLe iyi forumLar..
keyifli paylasimlar..
Hosgeldın SaRp iyi forumlar![]()
![]()
SaRp güzel yayin programlariniz gibi o güzel türkcenizle forumdada güzel paylasimlarinizi bekliyoruz efendim![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Sarp sizde hos geldiniz iki bizimlesiniz bizde seni sevdik umarum uzun soluklu beraberlikler ve paylasimlar olur BizimFm ailesine ve ALemim ailesin hos geldin abii SaygiLar..
Aramiza Hosgeldiniz SaRp. Alemim'de keyifli hos saatler geçirmeniz dilegiyle.. türkü tadinda paylasimlar.
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks