Güle Güle Git Gel inşaALLAH
Bu pazar 21 -12-08 Tatile Gidiom:) degerli alemim uyeleri. bu konu acdim cunki bu pazar 21-12-08 dan irtibaren burda bulunamicam
turkiyeye tatile gidiyorum kisa sure icinde bagzilarinizla hasir nesir oldum bagzilarinizla baya samimi oldum bagzilarinizi da hic tanimak nasip olmadi ama simdiden HePinize tsk ediorum, iyki varsiniz degerli uyeler
geri gelinceye dek HoscakaliN hakkinizi helal edin Hakkim gecdiyse olur kirildiysaniz bagzi Konusmalarima yada yanlis anladiysaniz simdiden oZur..
Hos Forumlar Tweety
Konu tweety tarafından (17.12.08 Saat 18:27 ) değiştirilmiştir.
Güle Güle Git Gel inşaALLAH
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
güzel tatiller tweety güle güle git gel insallah istedigin gibi tatil gecirirsin canik![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
iyi tatiller ne guzel tatile gidiyorsun keske bende gidebilseydim guzel tatil gecirmen dilegiyle hoscakal ozlucez seni fazla uzun kalma diyemicem tr nin tadinini cikar benim icinde eglen benim icin birsey yaparmisin alana inince topragimizi opermisin bende turkiyeyi cok ozledim![]()
İyi tatıller sarı kus![]()
Tatilini yap ve geri tez dön canim, fazla özletme kendini![]()
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
selametle git gel ins ,Hayirli yolculuk, Allah'a emanetsin , iyi tatiller , ins guzel gecer tatilin![]()
Her şeyi alttan alan ALLAH'ıma hamdolsun.
saolun alemim Uyeleri Cok Mutlu ettuiniz beniiBu mesajlarinizla ucagim almanyadan kalkacak yanliz bi aktarma olayi oldu icin pazartesi sabahi gidiorum
ama tabi pazar dan irtibaren giremicem . bugunlerim son gunlerim, COKCOK SaolUn hepinizi de cok seviorum
TUm yazanlarA Cok TSkkur ettim i Solemek isdiorum Cok Saolun
![]()
gelirken bize turkish lokum getir olur mu![]()
iyi tatiller canimgüzel ülkemizin tadini cikar
Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın!Mustafa Kemal Atatürk
TSk Ler gunesiim beniim Ayip Ediioon FISdigim benim Mcuuksss
saolun alemim Uyeleri Cok Mutlu ettuiniz beniiBu mesajlarinizla ucagim almanyadan kalkacak yanliz bi aktarma olayi oldu icin pazartesi sabahi gidiorum
ama tabi pazar dan irtibaren giremicem . bugunlerim son gunlerim, COKCOK SaolUn hepinizi de cok seviorum
TUm yazanlarA Cok TSkkur ettim i Solemek isdiorum Cok Saolun
![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks