Geçmiş olsunHoş geldiniz tekrar aLeMiM'e iyi forumlar
![]()
ve sonunda askerliğide yedim geldim...
1,5 yıl aradan sonra askerliğide bitirdim geldim tükkana üyeliğim silinmişmi yoksa Database mi uçmuş , yönetim değişmiş siteyi bi başkaları mı açmış anlamadım walla da zaten yasaklı masaklı diyo girmeye çalıştığımda proxi falan filan derken bacadan girdikneyse en azından eski nickimi aldım tanıyanlar burdan buluşuruz.
Merhaba Alemim.... Alemsiniz walla
Geçmiş olsunHoş geldiniz tekrar aLeMiM'e iyi forumlar
![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
aramiza hos geldiniz tekrar![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
yaw kankilerim bu lanet proxy siteyi parça parça ikonlar şeklinde açıyo biri bana yardımcı olsun yaw msn'den yardım olursa sevinirim [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] adresim...
terminatörün dönüsü az yorucu olmus amasonucta bulmusun yolu hosgeldin..
IŁıк ßiя ЧάĢmuя ЧάĢάя, şεђяim ısŁάŅıя...CάđđεŁεя sάŅά ßoЧάŅıя...ßi εsiŅŤi ĢεŁiя hάŦiŦŤεŅ.. ^đΰşΰmdεŅ^ ĢεçεŅ ЧüzüŅ ısŁάŅıя...SoŅяά Ťopяάк кoкusu sάяάя đõяŤ ßiя ЧάŅı, ђεякεs đάĢıŁıя ...ßiя ђάЧάŁiŅ кάŁıя.
hujbuldukta bu proxi beni delirtiyo yawfotoğraf karesi gibi gösteriyo siteyi sabrımı mı ölçüyo ne
![]()
aramıza hoş geldin...keyifli forumlar diliyorum ...foruma girmek içinde proxy yerine ;
http://www.alemim.net/forum/bilgi-ba...i-anlatim.html
bu yolu dene istersen![]()
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
hosgelmissin filamingo , tekrar iyi vakit gecirmeni dilerim:
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks