Cix Cix Cix Bazilarina kapak yerlestirmeyi birak rakibem![]()
Kabul edilemeyen bir sey var daha dogrusu anlasilamayan sporun ana felsefesi
kim ne derse desin saygi cercevesinden cikiorsa orada bu felsefeden uzaklasiliyor kutuplasma gerceklesiyor demektir
Bu bir yaristir , ve bu yarista tasinan bayragi tutan eller degisir. avrupa sampiyonasina gittik sevindik sora uefa yi getirdi gs sevindik 3. kez katilma hakki elde ettigimiz ( ilk ikisinde parasal sorun ve asya grubundan katilmamizi protestodan dolayi gitmemistik ) dunya kupasinda 3. olduk simdide dunyanin önemli yildizlarinin oldugu Sampiyonlar liginde "hakkini yemeden egri oturup dogru konusup" 90+90 lar disinda para , isim , san sohretin birsey olmadigini gosteriyoruz.
Bogazim patlarcasina bagirdim sevindim hatta sabah gozumu actigimda pc de hala Gooooll sesi vardi acik kalan prog. da fb macini gosteriyordu cunku gurur duydum benim daha da sevindigim sey, belki garip ama son vuruslari hep bizim yapmis olmamizkendi kaderimizi ciziyor olmamiz
Tebrikler Fenerbahce
Not: Sezon basinda begenilmeyen adam simdi kurtarici oldu buna da dikkat cekmek istiyorum![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

YeR SaRi GöK LaCiVeRT... 

bende bir fenerbahceli olarak diger arkadaslari kutluyorum bu inceliklerinden dolayi.neredeyse umudumu kaybetmistim yani.insaallah bu basarilara ileride daha fazla TURK futbocularla imza atariz. 

Bookmarks