herşeyıon hayırlısı olsun hiç istemıyordum ingiltere liginden ama nasip gene ingilizler cıktı inşallah yenerlerde turkiyeyi gururla temsil ederler
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde İngiltere`nin Chelsea takımı ile eşleşti.Sizce başarısı ne olur?
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
herşeyıon hayırlısı olsun hiç istemıyordum ingiltere liginden ama nasip gene ingilizler cıktı inşallah yenerlerde turkiyeyi gururla temsil ederler
Gonul isterki farkli bir sekilde galibiyet elde edip gelelim insallahta oyle olur sonucta inanc azim ve hirs olduktan sonra neden yapamiyalimki ha unuttum bide sansta olucak tabiii :P
... Gözlerini kapayinca gördüklerinden baska neyin varki?
fenerbahçe basarıyı zaten elde etti avrupanın en iyi 8 takımı arasına girerek Chelsea kurada istedigim takımlardan biriydi. bir diğeride barçaydı ama chelsea çıktı artık bu saatten sonra kolay takım yok fenerbahçede onlar için zor olmalı ama onlar biraz bizi kucumsuyorlar. Fenerbahçe burdaki ilk maçta gol yemeden galip gelirse turu gecer diye dusunuyorum..
Kısa ve Öz Fenerliler Geçmiş olsun![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
BoDrUmLu1905
neden?
Fenerbahce belki Chelsea ile eslesti ama hersey daha bitmedi. Unutmayinki top yuvarlak. Gecmis olsun diye birsey yok. Onu nezaman dersin, nezaman ELLENDIGIMIZ zaman. Iste ozaman Gecmis olsun deriz. Ama sif Fenerbahce icin degil, butun Turk halkina gecmis olsun. Turk bayragi ile savasan 11 futbolcu var orda, unutmayin bunu. Avrupada bir basari, bir record kirdik.
Alex, Deivid, Roberto Carlos.. bunlar gibi oyuncularla ben Gecmis olsun beklemiyorum.
Ben turu istiyorum, Fenerbahce icin, Turkiye icin, BASARI.
Dunya alem bizi konusuyor, devam etsinler, devamli konussunlar.. OLMAZMI?
Hak eden Kazansın!!!
Nerede Karşılıklı Sevgi veSaygı Varsa Orada itimat veİtaat vardır..İtimat ve İtaat Oldugu YerdeDisipLin Vardır.DisipLinin Oldugu Yerde Huzur.Huzur'un Oldugu Yerde de Başarı Vardır!!!
Fenerbahce Şükrü Saraçoğlu Stadindaki Maçi 2 - 0 Golsüz Yenerse Finale Kadar Yükselir Umarim TüRKiYe'yi En İyi Şekilde Temsil Eder...
Fenerbahcemiz insallah bununda ustesinden gelip, bi adim daha yaklascak.
![]()
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks