Bize suan icin BeLKide 7 TaKim icerisinDe En formsuz TaKim Düstü Ama En sakat TakimDa CheLsea.. Budefa isimiz Cok cok zor İnsaLLah Kazaniriz Demek istiyorum Ama cok Zor..
Fenerbahcenin Rakibi Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi belli oldu... İşte çeyrek final eşleşmeleri:
Sevilla'yı eleyerek tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek finale kalan Fenerbahçe’nin rakibi İsviçre’nin Nyon kentindeki kura çekiminde belli oldu.
İşte Şampiyonlar Lig'i çeyrek final eşleşmeleri:
FENERBAHÇE - Chelsea (İngiltere)
Arsenal (İngiltere) - Liverpool (İngiltere)
Roma (İtalya) - M.United (İngiltere)
Schalke (Almanya) - Barcelona (İspanya)
Yarı Final eşleşmeleri
FENERBAHÇE - Chelsea (İngiltere) eşleşmesinin galibi, Arsenal (İngiltere) - Liverpool (İngiltere) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
Roma (İtalya) - M.United (İngiltere) eşleşmesinin galibi ise, Schalke (Almanya) - Barcelona (İspanya) eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.
FİNALE UZANAN YOL
ÇEYREK FİNAL
İlk maç: 1-2 Nisan - Rövanş: 8-9 Nisan
YARI FİNAL
İlk maç: 22-23 Nisan - Rövanş : 29-30 Nisan
FİNAL
21 Mayıs (Moskova Luzhniki Stadı)
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Bize suan icin BeLKide 7 TaKim icerisinDe En formsuz TaKim Düstü Ama En sakat TakimDa CheLsea.. Budefa isimiz Cok cok zor İnsaLLah Kazaniriz Demek istiyorum Ama cok Zor..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Sunsetlove.........
neden?
Fenerbahce belki Chelsea ile eslesti ama hersey daha bitmedi. Unutmayinki top yuvarlak. Gecmis olsun diye birsey yok. Onu nezaman dersin, nezaman ELLENDIGIMIZ zaman. Iste ozaman Gecmis olsun deriz. Ama sif Fenerbahce icin degil, butun Turk halkina gecmis olsun. Turk bayragi ile savasan 11 futbolcu var orda, unutmayin bunu. Avrupada bir basari, bir record kirdik.
Alex, Deivid, Roberto Carlos.. bunlar gibi oyuncularla ben Gecmis olsun beklemiyorum.
Ben turu istiyorum, Fenerbahce icin, Turkiye icin, BASARI.
Dunya alem bizi konusuyor, devam etsinler, devamli konussunlar.. OLMAZMI?
![]()
fenerbahcemmm sen cokkk yasa canım feda olsun sanaaa....
efsane kanka chelsea fenerbahceyi çok yasattı![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks