HaHaHaHaHaHaHaHa Alex'miş :P
6 gol pasıyla Şampiyonlar Ligi'nin asist kralı olan Alex, dün arkadaşlarına attırdığı gollerle Süper Lig'deki asist sayısını da 10'a çıkarıp, zirveye kuruldu.
10.3.2008
Frikikle başladı
Alex de Souza... Fenerbahçe’nin Kaptanı. Geçen sezonun gol kralı. Türkiye’ye geldiği günden beri, attığı goller, yaptığı asistlerle Fenerbahçe’yi başarıdan başarıya koşturan Brezilyalı yıldız. Ve Alex, hız kesmeden gollerini atmaya, arkadaşlarına attırmaya devam ediyor. O, şu anda Şampiyonlar Ligi’nin asist kralı. Bu önemli organizasyonda tam 6 gol pası veren Sambacı, Süper Lig’de de dün 10 asiste ulaştı. Yıldız oyuncu, ilk pasını 13. dakikada Aurelio’ya yaptı.
Deivid kaçırmasa...
Ardından 43. dakikada Uğur’un ortasında kaleye vurabilecekken, meşin yuvarlağı kafayla Selçuk’un önüne düşüren Kaptan, topun ağlara gitmesiyle, 10. asistini yapmış oldu. Yıldız oyuncunun milimetrik pasları bununla da kalmadı. Kezman’ın ikinci golünde Deivid’e öyle nefis bir ara pası çıkardı ki, Brezilyalı golcü ağları havalandırsa, Alex de 11. asistine ulaşacaktı. Ancak onun vuruşunda kaleciden dönen topu ağlara göndermek Kezman’a kısmet oldu. Alex’in asisti de 10’da kaldı.
![]()
HaHaHaHaHaHaHaHa Alex'miş :P
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
bu adami ben hic sevmiyom
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Kamilin teki at cöpe![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Ateşle yangın sönsede
@K!N{BoŞ}
Hahahahaha..yahu ikinizede gulerim ben...Haberi ekleyen bir cinconlu Bodrumlu190. yorum yazanin biri aLfa oda cim5 li))))))))
Kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz..hahahahahahaha
Sevmezlermismismisteeee..Kamilin tekiymismismisteeee..at copeymismismistee..
Bu 2007-2008 sezonunda acaba hangi takimin baskani bu Alex de Souza ile yemek yiyip pazarlik yapmis ?? bunu da biliyormusunuz ..isinize gelmez bilmezseniz ben diyeyim...
Turkiye ve Avrupa liginin kedisi 6Saray denilen takimin sayin baskani Ozhan Canaydin ..ile))))
Canlarim rakiplerimiz eglencemiz cim5 liler..bu Ozhan Canaydin sizin 6S nin baskani bizim degil))
Sizin Cassio Lincoln ( yilligi 7.5 milyon dolarlik) saat markasi ile kiyaslanmaz bile..
Cunki Alex buyuk futbolcudur..efendidir..kisilik sahibi ve isinin erbabidir..En azindan kufurbaz degildir..7,5 milyon dolar ver gelsin memleketinde kufur etsin..bu gelmeden ezikmis..oynamis yuvasini bulmus))))))))
Eziklik cok mu kotu yahu ...Hahahahahahhahaha
I am your friendly ghost..don't be affraid people..
HaHaHaHaHa Casper ne adamsın hemen fenerliligini gösterip laf demeye basladın![]()
Bitanecik MeLeGiM...
Ateşle yangın sönsede
@K!N{BoŞ}
Galiba pek bakmiyorsunuz siz Fenerbahceye..
Kusura bakmayin ama..
Alex gibi bir oyuncu zor bulunur..
Tabiki cimbomlular sevmez onu..
Aslan avcisi..
Normaldir boyle seyler..
![]()
Fatih... ne diyor bunlar ??? :-))))
Bu arada tebrikler... Yendiniz Champoins :P
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Yaaaaaaaaa
iste.. Alex gibi oyuncumuz var diye.. Cildirmakta olan kardesler var.. ama panik yok..
Birgun gelir Lincolnde aynisini yapar.. Degilmi cimbomlular.
Saygilarimla..
Fatih..
Hahahahaha..yahu ikinizede gulerim ben...Haberi ekleyen bir cinconlu Bodrumlu190. yorum yazanin biri aLfa oda cim5 li))))))))
CaspeR sevgili komsum ben bikere BjkLiyim
antipatim var bu adama karsi, napimm
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks