İnsallah Yeneriz Hadi Bismillah
İşte İlk 11 ![]()
Fatih Terim'in sahaya sürmeyi planladığı ekip büyük ölçüde şekillendi. İşte Almanya'yı fethedecek muhtemel 11;
Turnuvanın başından bu yana sakatlıklar ve cezalar sebebiyle ciddi sıkıntılar yaşayan Fatih Terim'in kadrosu büyük ölçüde belli oldu.
Karşılaşma öncesinde çok önemli oyuncularından yoksun olarak bir kadro kurmak zorunda kalan Ay Yıldızlı ekibimizin hocasının sahaya sürmeyi planladığı ilk 11 şöyle şekillendi:
KALABALIK ORTA ALAN
Kalede: Rüştü
Savunma: Sabri, Gökhan Zan, Hakan Balta ve Uğur Boral
Orta saha: Kazım, Hamit, Mehmet Aurelio, Mehmet Topal ve Gökdeniz
Forvet: Semih
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
İnsallah Yeneriz Hadi Bismillah
Bitanecik MeLeGiM...
Mevsimler değişip zaman dursadaGüneş tersten doğsada
Ufacık karınca fili devirsede
Ateşle yangın sönsede
Bu kalp durdukça yerinde, bu sevda sürecek ta ki ben ...
@K!N{BoŞ}
Emrede oynayabilir igne ile ama
orta sahayi kalabalik etmekle en iyisini yapmis
Emegine saglik
Forma aldim bugun Yarin icin))))))) Daha elimde disari ciktim Camurun icine girdi
)))))))))
Gosterdigim Saygi Kadar SevgiGordugum Sevgi Kadar SaygiGosterdigim Sevgi Kadar SaygiGordugum Saygi Kadarda SevgiGOSTERiRiMSoz:Sinan...
Bu macta mevlut iki gol atsin yeter
kaybetsek de olurdermisim
Buraya kadar gelmemiz bile cok guzel..
bundan ileriye gidebilcegimizi dusunmyorum ama yinede inanmak lazim
INANMAK BASARMANIN YARISIDIR
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
abi bu mac cok zor olcak..ama bizim inancimiz sonsuz..yensinler yenilsinler..onlar bizim bas tacimiz..bu kadar gelecegimizi kimse beklememisti..buyuk bir basari..insallah almanlarida ezer gezeriz..paylasimin icin tsk
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Valla ideaL kadro ile ciksaydik Dagitirdik Diyorum Hani iki solbek Ugur ile Hakan Yan yana NasiL oynayacaklar Acikcasi simdiden ürktüm:S inSaLLah Yeneriz ..
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Ins yarin aksama sevincle doneriz Allah´in izniyle her ne kadar kadro Biraz tereddutlu Olunsada ins yuzumuz guler..Türklerin ayak sesleriyle inler..Ja BismillAh ya Allah.
Saygilar
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks