hayirli ugurlu olsun takimimiza....paylasimin icin tsk
Beşiktaş’ın İtalya’nın Udinese takımından transfer ettiği Çek futbolcu Tomas Sivok’tan iddialı açıklamalar... Çek Milli Takımı’nın Euro 2008 kadrosunda yer alan Sivok, yeni takımı hakkında bilgi topladığını belirtirken siyah beyazlı taraftarlara da haber gönderdi: "Nasıl bir futbolcu olduğumu görecekler. Beşiktaş’ta coşarım."
Cenevre’de Hürriyet’e konuşan Tomas Sivok, şunları söyledi:
"Türk Milli Takımı bu kadar kaliteli oyunculardan kuruluysa demek ki, Türkiye’de futbolun kalitesi yüksek. Türk Milli Takımı’nın ve Beşiktaş’ın masörü İlia ile konuştum. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve ekibini bana anlattı. Türkiye’nin en büyük takımlarından birinin formasını giyeceğim için şimdiden çok heyecanlanıyorum.
Milan istedi ama olmadı
Yaşım henüz 25. Buna karşın futbolumun en olgun dönemini geçiriyorum. Sparta Prag’da kaptanlık yaptım. Beşiktaş taraftarı merak etmesin. Orada çok başarılı maçlar oynayacağım. Ben hem savunmanın ortasında, hem de orta sahada ön libero olarak görev yapabiliyorum. Türkiye’den G.Saray ve F.Bahçe’yi yakından tanıyorum. Önümüzdeki sezon bu takımlar rakibimiz olacak.
Milan beni çok istemişti ancak yaşadığımız bazı sorunlar nedeniyle bu transfer gerçekleşmedi. Beşiktaş Menajeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam beni yakından izlediler ve yaptıkları konuşmalarla ikna etmeyi başardılar. Beşiktaş, beni transfer etmekle savunması güçlü bir oyuncuyu kadrosuna katmış oldu. Kendimi anlatmak için maçların başlamasını bekleyin. Gücümü ve tekniğimi Beşiktaş için sergileyeceğim."
Be$ikta$Li olmasamda payla$mak istedim![]()
Falla bu adamin ii oyuncu olup olmadigini bilemiyorum hic macini izleme firsatim olmadi ( uzunca bi suredir italya ligini izleyemedigim icin ) ama atalarimin bi sozu aklima geldi ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz tamam iyi oyuncu olabilirsin ama rico pasamiz vardi klebersonumuz hatta ailtonumuz ee sonuc ?
Takimda ciksin 3 5 maca oynasin sora desin ben ii oyuncuyum
ayrica gokhanin yedegini almisiz duyduguma gore buna acidim iste 9 mlyn $ vermisler birde pfffff
Gokhan inler bizim altyapisi saglam olan 3 klubumuze gelmis futbolcu olmaz diye gonderilmiz bir oyuncu heey allamm
gitti dolarciklar gitti bi yabanci kontenjani gitti milli takimda orta sahada dinamo gibi calisacak bir genc oyuncumuz isvicre formasi altina peeehhhh
zekalar pantalonun kemerinin biraz altinda olunca o zekadan cikan sesler bi sure sonra cok kotu kokutur ortaligi keske denir ama is isten gecmistir
o zekalar keske gercek yerinde olsaydi adresi sasirmasaydi...![]()
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Rar Sifreleri: www.alemim.net
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks