valla hırvatistan cetin ceviz adamlar harika top oynuyor biz şu gruptan bir çıkalımda bakarız sorasına![]()
Rakibimiz Belli Oldu... ![]()
A Milli Takımımız, çeyrek finale çıkarsa Hırvatistan ile karşılaşacak.
EURO 2008'deki ilk maçında aldığı 2-0'lık Portekiz yenilgisinin ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup ederek çeyrek final umudunu Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı son grup maçına bırakan Ay-yıldızlı ekibimizin çeyrek finale çıkması halinde karşılaşacağı rakibi belli oldu.
Almanya'yı 2-1 mağlup eden Hırvatistan, Avusturya-Polonya maçının 1-1 sonuçlanmasının ardından (B) Grubu liderliğini garantiledi. Milli Takım, Çek Cumhuriyeti engelini de geçerse, (A) Grubu2nu 2'inci sırada tamamlayacak ve Hırvatistan ile yarı finale yükselme mücadelesi verecek.
PaHa BiCiLMeZ DeGeRiMSiNiZ...!!!!
Biz eğer çekleri yenipte gruptan çıkarsak hırvatistanı o moralle çeyrek finaldede eleriz ve yarı finale adımızı yazdırırız.Osaatten sonrada türkiyeyi kimse tutamaz.Önemli olan kilit maç çek cumhuriyeti maçı o maçı aldıkmı ben Türkiyenin önünü açık görüyorum tek sorunumuz yine defansımız.Bu zamana kadar ümitli değildim türkiyeden ama birazcık ümitlenmeye başladım.inşallah herşey yolunda gider şansta biraz bizim yanımızda olur ve gruptan çıkarız.
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks