bilgiler icin sagol . ... hayirlisi olur insallah.
.
Euro 2008 hazırlıkları Almanya'da sürdüren (A) Milli Futbol Takımımız, ikinci hazırlık maçında Uruguay ile karşılaşacak.
Türkiye saatiyle 21.30'da Bochum'daki Ruhrstadion'da oynanacak karşılaşmayı hakem Florian Meyer yönetecek. Ay-yıldızlı ekibimiz, Uruguay ile tarihinde ilk kez oynayacak.
Fenerbahçe’nin Uruguaylı savunma oyuncusu Diego Lugano, sakatlığı nedeniyle Türkiye'ye karşı forma giyemeyecek.
TÜRKİYE - URUGUAY
Stat: Ruhrstadion (Bochum / Almanya)
Hakemler: Florian Meyer (Almanya), Thomas Frank (Almanya), Dirk Magenberg (Almanya)
Milli takımın Uruguay maçına şu muhtemel 11'le çıkması bekleniyor:
Türkiye: Volkan, Hamit, Gökhan Zan, Emre Aşık, Hakan Balta, Kazım, Emre Belözoğlu, Aurelio, Arda, Nihat ve Tuncay
Uruguay: Carini, Godin, Caceres, Silva, Arismendi, Gargona, Pereira, Rodriguez, Suarez, Forlan, Cavani
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
bilgiler icin sagol . ... hayirlisi olur insallah.
GiTTiGiN YeRLeR SoGuKSa
Al GöTüR BeNi De YaNıNa
ElLeRiM eLLeRiNi
I s ı T S ı N S e V D i G i Myüregim yüreginle atsingözlerim gözlerine baksinellerim ellerini birakmasinAyrilik bizi hic bulmasingözyaslarim sular seller olsada
icimdeki yangini söndürmeye yetmiycek kadar az....
ben bugün yine agladim.
ve yine icimdeki yangini durduramadim.....
eLine SaqLık..Kazanmak ıSterdık Fakat nede olSa HazırLık maCi EkSıkLerı Gormek Daha Iyı Oluyor..
Ya$LaNaRak DeqiL, Ya$aNaRaK KemaLe EriLiR..ZiRa Zaman: iNSanLaRi DeiL ARmutLaRi OlqunLa$TiRiR..!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks