Bu çağrını gönülden destekliyorum Sinbat....Forumun sol üst köşesine bakıcak olursanız eğer arkadaşlar orada yazan şu :Alemim Forum Türklerin Paylaşım Platformu...
Burası ne bir sohbet sitesi ( defalarca belirttim tekrar belirtiyorum sohbet için zaten bir Sohbet Sitemiz mevcut ), ne de sırf geyik üzerine kurulmuş bir site...dostça bir ortamda bilgi paylaşımında bulunup; eğlenerek öğrenmek, öğrenirken de yeni yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurmak...Tabi ki oyunlar ve geyik de de olacaktır ama üstüne basa basa, altını çize çize diyorum ki Lütfen Geyiğin Dozunu ayarlayalım....Çünkü bu foruma en baştan beri çok büyük emekler harcandı, halende harcanıyor.....Arkadaşlarımız geceli, gündüzlü çalışıyorlar forum için...Bu kadar emekleri , gereksiz konu ve mesajlarla şişirmek ya da batırmak emeğe büyük saygısızlık değilmi sizce de ?
Bu durumun değişmesi konuların denetlenmesi ile de olur ; ama biz buna yönetim olarak cebir ve kısıtlama yoluyla yasaklar getirmekten ziyada hep üyelerin insiyatifine bıraktık ; lütfen bizi bu yola sevketmeyin...
Emeğe ve bilgi paylaşıma saygı duyalım lütfen....
Seni de bir üye olarak böyle bir konu açtığın için tbr ederim Sinbat...Çünkü bu konu yönetim olarak ciddi boyutta muzdarip eden bir konuydu...
Sevgi ve Saygılarımla; herkese keyifli forumlar....

LinkBack URL
About LinkBacks
Forum İcin... 

.

Bookmarks