Bende Katılıyorum Paylaşımlarımız yararlı şeylerden olursa sevinirim..Çok Gereksiz Konu var..Bunu Bende Yaptım İlk Başlarda ama zararın neresinden dönersan kardır..dierek döndümSaygılarımla..
güzel bi paylaşım olsun tşkler... gereğinden fazla konu açılıyor ve çoğunun lüzümsuz olduğunu düşünüyorum eklemek için mi ekleniyor...
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
evet güzel konular ve az geyikte bulusalim![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Konular faydali ise bu dezavantaj degil avantajdir
burdaki amac sadece üye girisi yapanlar icin olmadigini düsünürsek![]()
bu fikre katilmiyorum ne kadar cok faydali konu
o kadara faydali ve iyi forum demektir bence
hepsini zaten takip etmedigimizi düsünürsekki
sadece geyik bölümünden cikmayanlar
oldugu kadar sadece din yada genel kültürünü takip edenlerde mutlaka vardir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
chaos geyik tabiki olucak ama dozundaönemli konularda olucak olabildigi kadar
![]()
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
geyik bölümünün çoğu konudan daha faydalı olduğunu düşünüyorummm....muhabbet oluyor ve güzel dostluklar olduğunu düşünüyorummm...biz bi aileyizdeki misyonda bu olmalı dosluklar olmadan ailede olamayız forumda...insan stres atmaya geliyor biraz eğlenmek ve bilgilenmek ama bazı konular gerçekten saçma...
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Biz Neyi nerde yapacağımızı iyi bilioruz konularıda takip edioruz ama demek istediğimiz şu sanırım anlamadın gereksiz konu çok açılıor bilgi cercevesinde dedim..Geyik yapıoruz çünkü stres atıoruzoda dozunda bırakıoruz zaten onlarda konu demi ama
![]()
İyi de server da yeteri kadar muhabbet oluyor zaten. Burada tanıdıgımız uyelerle server da konusabilme imkanımız var. Geyik cok fazla bence asıl sacma olan bu. Bir alttakine... yorumunu yaparken bir alttaki onemli konular gozden kacıyor... Bence geyik bu kadar fazla olmamalı. Nitekim geyik & muhabbet forumu degil paylasım platformu
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks