hicmi resim ekleyemiyorsun lavinya yoksa gif felanmi? profil ayarlarinla oynadinmi son günlerde bir göz at profil ayarlarina ufukta bakicaktir eminim![]()
Yardim Arkadaslar ,
Son gunlerde resim ekliyemez oldum. Bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim..
Saygilarimla..
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
hicmi resim ekleyemiyorsun lavinya yoksa gif felanmi? profil ayarlarinla oynadinmi son günlerde bir göz at profil ayarlarina ufukta bakicaktir eminim![]()
canisim hic birsey ekliyemiyorum yazilar disinda . Ayarlarimla hic oynamadim.![]()
Bir el tutmak istersin ya bazen, yada birine sarılmak. Malesef izin vermez buna hayat. Kendine sarılmalısın sen de hayata inat !!
Can Yücel
lavinya profiline tıkla secenkeleri düzenleye tıkla sayfanın en altında diğer ayarlar var o ayarları gelişmiş arayüz yaoarsan soruun çözülür sanırım
|͇̿ ͇̿ ̶͇̿ι |̶̿ ̶̿ ̶̶̿̿| |̿ V ̿| |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |͇̿ ͇̿ ͇̿| \ ͇ / |̶͇̿ ̶͇̿ ͇̿ |̶̿ ̶̿ ̶̿ ̶̿|
Konu Açarken Resim Ekleyememekte ve Bu Konuda Sürekli Yardım İstemektedir. Bunun için Resim nasıl eklenilir onu göstereceğim.
Sonra Avatar Resmi Nasıl Eklenilir Onu da Anlacağım.
Öncelikle Forumda Konu Açarken Resim Nasıl Eklenilir..
Önce Resmi Bir Siteye Upload Ediyoruz.
http://www.yukle.tc/ sitesine giriyoruz.
Gözat diyip Resmi Bulup Aç Diyoruz Sonra Yükle Diyoruz..
Resim Olarak Anlatmak Gerekirse,
işte yüklediğim bir resim saygılar.
Bazı Arkadaşlarımız Konu Açarken Resim Ekleyememekte ve Bu Konuda Sürekli Yardım İstemektedir. Bunun için Resim nasıl eklenilir onu göstereceğim.
sitesine giriyoruz.
Sonra Bu işlemi Yapınca
işte örnek resim
![]()
Biraz kısa ve açıklamalı analtıcağım eğer deneyipte yapamazsanız bu başlık altında mesaj atarsanız biraz daha detaylı anlatım yaparım.
Bazı Arkadaşlarımız Konu Açarken Resim Ekleyememekte ve Bu Konuda Sürekli Yardım İstemektedir. Bunun için Resim nasıl eklenilir onu göstereceğim.
Yukle.TC | Resim Yükle | Resimler | Resim | Resim Galerisi | Yükle sitesine giriyoruz.
resimli anlatım.
Örnek resim:
SaygıLar.
Merhaba, bu konuda daha sorun varmi... gerekirse ayarlara da bakarim...
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Tesekkürler hallettim .
Can Yücel
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks