Katılıyorum![]()
Birçok PayLaşım Sitesi KuruLdu. Bir Çoğu TeKeL KuLLanıcısı OLmayan, Ve Ömrü Sadece anLık OLan PlatformLar. GörseLLik İnternette En ÖneMLi Faktördür. GoogLeSearcBot YoLuyLa GeLecek KuLLanıcı İstemiyorsanız Sadece, ProfiL » İmza AppLine Sadece Yazı OLanağı VErirdim. Görüntü KirLiLiği ResimLer. Ayrıca İleride DB Kasmasınada Sebep Olacaktır.
KaLdırıLmasını TaLep Ediyorum ..
Katılıyorum![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
Hemen degistirelim![]()
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
DeWe iyi guzel oneri sunmussun,Fakat bu oneriyi bir cok arkadaslar Öngörüye sunmustu fakat icrat ayni diyebilecegim $uki Ins, bu sefer kaideye alirlar..
Öneri paylasim icin tsk,ler
SaygiLar
Dogru soze ne denilirÖncesinde yani forum dezenfekte olmadan öncesiydi
haklisiniz cünkü en kisa yazi ve gorusler sundugumuzda,ekrani kocaman bir sayfa kaplamakta BU durumdan bende hosnut degilim. Öncelikle belirteyim..Oldum olasi $ah$ali gorunumleri sevmedigimden abartilardan kacinilmasi gerektigini dusunenlerdenim.Benim görusum sadelikten yana..Biz boyleyiz diye diger arkadaslar ayni goruste olmasi gerekmiyor. demekki Onlarin Hosuna gidiyordur..Cünkü zevkler ve renkler meselesi
) bu
Dusunce oneriniz yerinde bi oneri.Ins kaileye alinir Bunu izaa etmek istemistim ben..Oyum sizden yanadir)
SaygiLar
Konu Siyah&Beyaz tarafından (17.03.08 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
Ben bu öneriye çok sıcağım =)
Burda hem fikir olunursa kapatılmasından zevk duyarım![]()
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks