hala bi cevap alamadim?
üyenin haklari !!
iyi günler
coğu forumda yönetime uyulmasi yazilir ve kurallari konur.
peki üyelerin haklari diye bir yazi eklemeniz mumkunmu ?
yada her forumda karsilastiğim yazilanlardan ve yapilanlardan sürekli sormak istediğim soru ?
üye kendi isteği ile üyeliğinin iptalini ve buna bağlı olarak tüm mesajlarinin silinmesini talep edebilirmi ?
cünki bu durumda bütün mesajlari silinecek olursa acmis olduğu konulardan tutunda yazmis olduğu mesajlarda kendinden önceki ve sonrakilerin yazdiklarinda bütünlük kaybı olacak
üyenin boyle bir hakki varmi ?
saygilar...
hala bi cevap alamadim?
Merhaba,
Bu bolume bakan arkadas daha konuya bakamamis, altinda bunu da goriyorsun... Simdi benim anlamadigim yer su, neden dun actigin konu icin bugun "halen cvp alamadim" yaziyorsunuz.. ?? Birisi okusa tarihlere bakmadan, danki 2 hafta gecmis, halen cvp yazilmadi diye. Sizden ricam biraz sabirli olun ve buraya bakan arkadas bu gunler az yogun, ondan o gelince size cvp yazacak. Tsk ederim.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Sadece "YORUMSUZ" um diyorum.....
Ufuk kesinlikle "Sevindi" yorumsuzluguma....
Merhaba cesmi_siyah
Sebebinide zaten kendiniz belirtmisiniz ama yine bi açiklik getirelim..
Üyenin Nickinin iptali durumunda, açmis oldugu konular ve mesajlar otomatikman silinecektir ve bu durumda konuya yazilan mesajlarda silinmis olacaktir..
Nadiren karsilastigimiz durumlar Haricinde Üyenin kendi nickini iptal ettirme isteginin yerine getirilmesi gibi bi durum söz konusu olamaz.
Saygilar
Yönetim
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks