Merhaba Didems,
Size ben cvp verim... simdi casper arkadasiniz belkim hakli ollabilir... veya hatali ollabilir.. bunu simdi burda sizle tartismicam, cunki benim gozumde saygisizligin hic bir sebebi olamaz ! Size tek soru sorcam, onun yaptigini dogruliyormusunuz... oyle sekilde bir kisiye karsi yazmasini ?? Nerde goruldu, yonetim tek caspere mi cvp vermesi lazim bu forumda.. ona onca uyari yaptik, oyle sekilde yazma diye... oyle hitab etme diye, siz arkadasinizi taniyorsaniz, bende yonetimi taniyorum. Oyle sekilde KIMSE yazamaz yonetime veya baska bir uye'e. Simdi Casper gelse, dese soyle soyle oldu... neden oldu bi bakarmisiniz... ozaman yonetim de buna cvp vermeye mesburdur. Siz once arkadasiniz nasil sekilde yazdigina bakin, sonra gelin adil olmayi soyleyin bize...
Casper arkadasiniz silinme sebebi yazildi galiba, bunu gormeniz lazimdi, yaptigi hos ve dogru birsey degildi. Sizin arkadas buraya normal sekilde sorusunu yazsaydi ve direk yonetime saldiri etmeseydi, evet ona normal sekilde cvp gelcekti... Bizde ozaman sizce adil olcaktik... ama ne yazikki sizin arkadas bunu yapmadi ve terbiyesizlik yollunu secti. Ben terbiyesizlik derim, cunki bir kac da pm yollamis... bu ozel seylere girmicem, sizler tek bir parcasini gordugunuz icin, sizlere de birsey demicem ama yorum yapmadan once, sizden ricam yargi etmeden bilgileri alin...
Forumda, sizler icin surekli upgrade var, sizlere daha iyi hizmet vermek icin, buda demekki... yonetim sizleri gicik etmek icin burda degil :-). Lutfen boyle dusunceleri aklinizdan cikarin. Sizin messag sayisini veya messaglari luzumsuz neden silsin ? beraberce, guzelce, ailece birseyler yapmaya calisiyoruz burda... BU demek degilki, bir sorun yuzunden ( ha Hakli, Ha hatali ) bir insan saygisiz sekilde yazabilir diye...
Hepimiz bir sekilde birseyler yapmaya calisiyoruz demi .. ? Saygisizligin yeri yoktur demek burda... edeni banlariz ! Bu Sizin icin de cok mantikli bir cvptir...
Bu konuda hatamiz neyse, buyurun... konusu silindi, yonetim uygun gormedi vede casper geldi, saygisiz sekilde yazmak isteginde bulundu... o onun secimidir, cunki baska sekilde kendini hitab edemedi galiba.
Saygilarimla,
Ufuk
p.s. konu ile alakali birdaha konu acmayin, gerekli cevaplar diger acilmis olan konulardada verilmistir.

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks