Neden Yönetim Arasinda Bir kopukluk Yasaniyor?Zira Ben Bu Olayda Bunu Anladim.Saygilar.
Yah mod admın super mod arkadaslar herneyse işte burda kalabılmek için illa dengesız olmak mı lazım serdengectı gibi? adam bana zevzek diyo kacak casper konuyu saptırma dıyor....dıycegım su ki lafaa gelınce mangalda kül bırakmıyorsunuz ama hesabınıza gelen üyelerın msjlarını edıtlıyorsunuz bırakın bu iki yüzlülügü şimdi benı banlayın...ne yaparsanız yapın ama gözlerınızdekı at gözluklerınızı cıkarın...bu msj bayan cvb vermesın erkek isterım karsımda...Dün banlanmadımı bu sahıs ettigi kufurler yüzünden...???bugun nıye acık....
Konu CASPER_CASPER_ tarafından (06.09.08 Saat 13:52 ) değiştirilmiştir.
Neden Yönetim Arasinda Bir kopukluk Yasaniyor?Zira Ben Bu Olayda Bunu Anladim.Saygilar.
Sert ilklimin Mert Genci 66
"Ayriligin Firaki Düsmeli Sineye,
Dudaklar Küsmeli Kahkahaya Gülmeye!..
Ben Mahkum Olmusum Kirecli Dört Duvara,
Gözyasi Dökme Yusuf Kirli Mektuplara!..
Bayan cevap vermesin demişsiniz buna karşıyım. Nickimin rengi değişmese neredeyse herkes erkek sanıyrdu! Herneyse...
Sizin yazdığınız mesaj budur ve bende bu mesajı yazdım
Bu mesaja uzun uzun cevap vermek istemediğimdenKonuyu neden saptırıyorsun CASPER_CASPER_ kişinin Türklüğünden şüphe değil konumuz! " Abdullah Öcalan ' ı idamdan kimler kurtardı?" Konu başlığı bu. Neden bir kez olsun konudan sapmadan yorumda bulunmuyoruz. Neyse sanırım bu cümlelerle bende konudan saptım!
bu cümlelerei yazdım.İlgiyi göremiyorsan sayfa sayfa yazı yapıştırıp gösterecek değilim. Eğer bunu göremiyorsan ilgilenmiyorumdaSadece konudan sapmamanızı rica ediyorum! İyi forumlar.
Ve Serdengecti nickli üye size cevap verdiği için teşekkür ettim
Dikkatinizi çekerim size "zevzek" denmeden önce ben size konuyu saptırmayın demiştim ama siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Bu konuda başka yorumum yok iyi forumlar![]()
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Merhaba,
Anlamiyorum... ne sacma... bayan yazmasin diyorsun... tum yonetim bayan, ne yazdigini bilmiyorsun sen galiba... demekki size cvp veren kalmiyor, tabi sizi dinlersek. :-). Bundan sonra birdaha boyle bir sart istemiyorum ne bu bolumde, nede forumda. Ona SEN karar veremezsin... bunu iyi anla, yonetim buna karar verir.
Oncelikle... konulari takip ediyorum ve karsilikli savas gibi birbirinze laf atiyorsunuz, konuyla alakali degil daha artik daha ama kisilige saldiri ediliyor. Simdi size sorum su olcak, o kufur etti.. tamam, baskalari napti, buna karsilik vermedilermi ? ( bazilari ). Simdi ben herkezi mi banlamam lazim bu forumda, veya sizlere hepinize nasil tartisma / paylasim olmasinimi gostermemizmi lazim ??? Evet ateshbey cok hattali ve yasak sekilde yazdi, bunun icin de ceza aldi, baska nickle geldi, sonra 1 gunluk ban yedi, uyari olsun diye ve bugun acildi... buna ama karsilik verenler ondan az kalmadilar. Lutfen, karsidaki kisinin hatalarina bakmayin, birde kendi yazdiklariniza bakin.. bu HERKEZ icin gecerli... bunu bana ogretmenim demisti, karsindakinin gozundeki kiymiga bakma, kendi gozundeki agac'a bak.
Sunu demek isterimki, bazilari da var, tek konuyla alakali kendi dusuncelerini yazarak yazanlara, HELAL diyorum size cok guzel bir sekilde yorum veriyorsunuz vede bu foruma katkiniz cok super !!!
Bundan sonra size kim cvp vercek diye siz secim edemezsiniz, haa.. etmek istiyorsun, bundan sonra ozel messag yaz o kisiye, oda size geri cvp yazar.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Merhaba,
Hic bakmadinizmi konulara... tek bir adama suc vermek sence haklimi.. ? Ben konulara baktim, ve hatalar karsilikli ediliyor ve bir yerden gelmiyor. Konular uzerinden yorum yapilmasi lazim, bir baskasinin dusucesine gore, ona saldirmak sizce normalmi... uygunmi sizce ?? Benim gozumde bu yanlis, yorumlari konuyla alakali tutmaniz lazim, buda herkez icin gecerli...
Simdi sizce, bunu nasil degisebiliriz.. ? Sizler fikir verin ozaman, birbirinze kisiliginze saldiri etmemeniz icin, cunki buna ne yonetim neden baskasi birsey yapabilir.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
KaCak,
Sizi de tebrik ederim msg iniz icin... bayanlar cvp vermesin diye... gibi sacma birsey duymadim. Kendisise anlamistir insallah.
Saygilarimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
CASPER serdengecti nin actigi konuyu okudum durmadan saldiran sen olmussun o dengeyi hic bozmamis birazda kendi mesajlarinizi okusaniz ne dersiniz herkes buraya günün yorgunlugunu atmaya geliyor sizin carpismanizi izlemeye degil senin yasinin iki kati adama neler yazdigini bi oku istersen...
http://www.alemim.net/forum/ilmihal-...istiyorum.html
Konu Fidem tarafından (06.09.08 Saat 18:37 ) değiştirilmiştir.
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
Hayir Benim Anladigim Bu Kisinin Ceza Almasi Ve Cezasinin kaldirilmasi..1günlük Bamlanmis Ve Cezasi Bitmis Ozaman Sorun Yok..Ben Neden Böyle Anladim?Bir Aciklama yapilmadi Bu Ceza ile ilgili..Ordaki kelimeler Cok agirdi..1gün Ceza Alacagini Düsünmemistim Zira Daha Önce Cok Daha Hafif Bir Kelimesine 1hafta Ceza Almisti.Demekki Böyle Düsünmemede Bir sorun Yok..Neyse Saygilar.
Ben Olayin icindeymisim Gibi Cevap veriyorsunuz..Ben Orda Gördügümü Söylüyorumm.Pekala yazayim...bunlari yazarken utaniyorum...Kimsenin Kirilmasini istemem Elimden geldigince Saygi Göstermeye calisirim..Benim Gördügüm; Birisi Birine Öküz Diyor-Sonra Baskasi Tepki Gösteriyor Bu Hakarete Sonra Hakareti Eden Diyorki Bu kisi Bayanmiydi Aceba?bilseydim Öküz Demez Daha Kirbar Hakaret ederdim Gibisinden Birsey Yaziyor...Benim kabul etmedigim Bu.insanlarin kisilikleri Bukadarmi ucuz? Bunu Gözetmekte Size Düser sayin Ugurbey?N Yapacaginizi banami Soruyorsunuz?Siz Bilmiyormusunuz bunu?Böyle Birseyi Yönetim kendi arasinda istisare eder Diye Söylüyorum..kisa Süreligine Bir Sitem olmustu.Orda Böyle Bir tartisma Baslarken Konuyu Kapatiyordum..Ve ASLA konu disin Msjlara izin Vermiyordum...O`anda Bir Süre yazmayi engelleyebilirsiniz.Siz insanlarin tamamen hakaret etmesini bekliyorsunuz Yada Görmüyorsunuz konuyu.Bu Sorunlarin Engüzel cözümü Konuyu takip edip Kesinlikle Konu disinda yazdirmamaktir..Bunda Bir Kararli olursa Yönetim Her üye alisir Mecburi...Ve Artik Böyle Msjlarla Kimse Kimseyi üzmez.saygilar
Neler Oluyor Bu Forumda Böyle Bunun Önüne Geçmeli Bir an Önce Birbirimizi Kırarak Kötü Söz Söyleyerek Bir Yere Varamayız ve Kollayarak Lütfen arkadaşlar Şu Mübarek ayda bari Konularda Tartışırken Seviye Ve Saygıya Önem Verin..Bu Yüzdendir Çoğu Konulara Giremiyorum Hemen Tartışme Ve agresifleşme var yakışmıor Bunlar..Tartışma olucak olmucak demiyorum ama seviye ve saygı ile olmalı..Kaç gündür forumda herkez agresif valla hiç giresim gelmior bazen..Lütfen...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks