Merhaba,
Analyse icin tsk ederiz ve bunu ilk olan toplantimizda gorusmeye alcaz. Bu yazilariniz icin tsk ederiz ve sizleri bu forumda daha gormek dilegiyle, saygilarimla.
Ufuk
p.s. nasildi ama msg :-)
1- Forumun Muhteşem İklileri 19 Sayfa 186 mesaj
2- Alttaki Üyeyi Tahmin Et... 68 Sayfa 675 mesaj
3- Haydi Millet BOM oyunu Oynuyoruzzz 13 Sayfa 122 mesaj
4- Avatar mı Nick mi ? 45 Sayfa, 443 Mesaj
5- Üstteki Üyenin Yasini Tahmin Et
6- ALttakine Miras Bırakın
7- Üstteki Sana Misafirliğe Gelmiş Sen de Ona Birşeyler İkram Et
vs. vs.
Oyunların hangi yaş grubuna hitap ettiğinden, ne kadar zeka gerektirdiğinden bahsetmiyorum bile... O 3 bin 5 bin mesaj sayısına ulaşanların mesajlarının abartmıyorum %90 i bu oyunlara attıkları mesajlar...
Foruma toplam 98.563 mesaj atılmış.. (Ne kadar güzel!)
Sadece Mizah-Eğlence Paylaşımları bölümüne atılan mesaj sayısı: 40.538
Neredeyse yarısı... Kalanın da %90 i kopyala yapıştır...
Paylaşım sıfır! (Tabii benim paylaşımdan kastım müzik, film, program veya kopyala yapıştır gibi illegal şeyler değil.)
Kalite: Sıfır!
Forumu ayakta tutan şey: Film, Mp3, Program vs gibi illegal (yasadışı) paylaşımlar.
İşte forumu kalitesi...
Sonuç: Ana sayfanın en altında bulunan istatistikler bölümüne bakan birinin muhtemel tepkisi ;
Vay beeee!!! 100.000 mesaj, 12.000 e yakın üye 16.500 konu.!!! Aşmış bu forum...
Tabii gerçeği anlaması bir kaç saatini almaz.
Eğer bayan üyelerden gerekli ilgiyi görmezse forumu terketmesi en fazla 3 gün sürer...
Not: Sanırım adminler onaylamadan başlık açılmıyor... Mühim değil nasıl olsa bu mesaji görmesi gerekenler onlar...
Konu AteshBey tarafından (25.08.08 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.
Merhaba,
Analyse icin tsk ederiz ve bunu ilk olan toplantimizda gorusmeye alcaz. Bu yazilariniz icin tsk ederiz ve sizleri bu forumda daha gormek dilegiyle, saygilarimla.
Ufuk
p.s. nasildi ama msg :-)
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
Oyun sayfasi ile ilgili mesajlara SINIRILAMA getirilecek, bunun arayisi içindeyiz, Oyun Sayfasina Yazilan Mesajlari Zaten çok kisi Paylasim olarak kabul etmiyor (Sahsi fikrime gelince, Herzamanki gibi soylemeyecegim)....
Not: Sanırım adminler onaylamadan başlık açılmıyor... Mühim değil nasıl olsa bu mesaji görmesi gerekenler onlar...
Konu açilabiliyorda, açilan Konuya Mesaj yazildiginda Onaylanmasi gerekiyor...
Saygilar...
Konu TUGBA tarafından (25.08.08 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks