Merhaba,
Sohbet sitemiz var diye onu sitemize eklemedik. Simdi cok kisi "Evet eklensin" derse, tabi ozaman gene bakabiliriz yapalimmi diye ;-)
Saygilrimla,
Ufuk
Shout Box olsa forumda nasıl olurr acaba)))![]()
Merhaba,
Sohbet sitemiz var diye onu sitemize eklemedik. Simdi cok kisi "Evet eklensin" derse, tabi ozaman gene bakabiliriz yapalimmi diye ;-)
Saygilrimla,
Ufuk
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
selam burda olması farklı olurdu hem oraya gir hem burda olmaktan daha pratik çözüm diye düşündüm bu dediğim forumun basında muhabbet ortamı farklı olurdu diye bir öneriydi çoğunluğun sağlanabileceğini sanmıyorum sadece bir öneriydi selam ve tesekkürler efendimmmmmmmmm
burda forumda olması farklı olurdu demek istedim )))) eklemeler yaparken muhabeet falan yanneee çoğunluğun oke diyeceğini pek sanmıyorum ama neyse isteyenin bir yüzü kara ))) demisler tesekkürler efendimssss
Baska isteyen varmi acaba... :-) Bi Soralim az.. :P
Saygilarimla,
Ufuk
-@- Saygi ve Sevgi -@-
bence gereksiz, zaten sohbet sitemiz var forumda da maşallah oyunlardan ve sohbetten geçilmiyor:=))))....
BiZ 3 KiŞiYiZ;
KeYFiM, BeN ve KaHYaSi...
valla iyi olurdusayfalar arasinda kayboluyorum .isteyenler tarafındayım bende
profile bakmaktan Şaşı oluyorum
__Teşekkür ettim__
işte o olursa oyunlara ve sohbete gereksiz mesajlasma ortadan kalkar.Sohbete Belli Zamanlar Belli Saatler Açılıp kapanacak Şekilde Olabılır.Sohbet sitemize sen giriyosun ben giriyorum herkes girmiyorki.
Bencede gereksiz zaten profiller ve pmler var bir de n@r_cicegi'nin dediği boyut var.
Konu KaCaK tarafından (18.08.08 Saat 20:44 ) değiştirilmiştir.
Kimse bir şeyler ima etmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıyorsanız Susun
![]()
Bacımın Örtüsü Batmakta Rezilin Gözüne; Acırım Tükürüğe Billahi Tükürsem Yüzüne!..
M.Akif Ersoy
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks