Ben ilk önce sitenin sağlamlığına bakarım.Şu anda Güvenilecek En iyi Dosya yukleme sitesi Rapid İmage resim yükleme siteside imageshacktir. Diğer Siteler tabiki altarnatif olarak kullanılabilir.Ama ben şahsım adına güvenmiyorum.
Arkadaslar artik raipden olmasi $artmi? Bakin arkadaslarim program upload yaparken illede rapid kullanicaz diye bir sey yok lütfen artik baska alternatif siteleride kullanalaim reklam yapmak istemem babamin siteside deyil baska forumlardada artik deyisik siteler alternativ link olarak veriliyor misal
1- Upload file! 250Mb Free Space per file - Upshare.net the best free files host service
2- uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ...
Örnek buna benzer basit sitelerde var lütfen artik rapidden eklemesek iyi olur bazi arkadaslarimiz hakli
saygilar
Ben ilk önce sitenin sağlamlığına bakarım.Şu anda Güvenilecek En iyi Dosya yukleme sitesi Rapid İmage resim yükleme siteside imageshacktir. Diğer Siteler tabiki altarnatif olarak kullanılabilir.Ama ben şahsım adına güvenmiyorum.
Bizlerde cogu kasede Alternatif Link Atiyoruz Ki ZaTen GeneLde Zshare KuLLaniyorum Ki kisi indirmeden önce DinLesin diye.. Evet Senin Dedigin gibi Upload.to Adreside Var ama BelirLi Bi Süreden sonRa Link öLebiliyor o Sitelerde![]()
Hayat Mucizelerle Dolu Bir Cizgi !!!Ve Bu Cizgideki En Büyük Mucizemsin ...
♥ i Love you ALemim ♥
Arkadaslarimiz Gereken cevabi vermisler, Isteyen istedigi yerden upload edip Foruma ekleyebilir... Tabi Dikkat etmemiz gereken: Download linkinin direk foruma yada sohbet sitesine falan baglanmamasi...
Saygilar...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks