forum zengin görünsün diye dışardan adam tuttuk![]()
ya karismis gibi olmasinda....forumda hergun o kadar online uye var..ama yazan sadece bi kac uye..bunlar gercek uyemi..yoksa ne..
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
forum zengin görünsün diye dışardan adam tuttuk![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
evet ya ne yapiyorlar cok merak ediyorum...
sadece okuyorlarmi ki?
"BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE"AsLa BiriLerinin Umudunu Kirma,
BeLkide Sahip oLduklari Tek Sey O'dur.
Hem Maliyeti Ucuzdur
Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Kötümser yanlız tüneli görür,
Iyimser tünelin sonundaki ışığı görür,
Gerçekçi tünelle birlikte ışığı ve de gelecek treni görür.
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Hepsi gerçek arkadaslarSohbet Sunucusu değilki burası Clone sokulsun. Googleden Giriyor vatandaş aradığı kelimeye bakıyor direk yanı tek sayfada. Örnek veriyorum. Hande Yener 2008 albümü diyor direk o sayfada indiriyor cıkıyor
yani forumla pek alakaları yok. Zaten Sohbet yeri olmadığı ıcın sabit üye az olur forumlarda.
bence google'la alakasi yok..sonucta uyelikleri var..google'dan bi konu arasan..ve seni bi foruma linklese..nasil olurda bi isimle o foruma girebilirsin..uyelik olmadan..bunlar uye..herhalde demek istedigimi anlatabildim![]()
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Anladım tabiki Ama dediğim gibi. Üye Olmadan Linkleri göremedikleri için yani indirmek için üye olmaları gerekiyor.Üye oluyorlar indirip gidiyorlar.
VorteX yazdıklarına katılıyorum bide üye olanlarda biçoğu bakıp geçiyo yorumu bırak tesekür bile edilmiyo )))) oda bise değil tanıdık tanıdığa yorum yapıyo burda böyle bir grup war benim baska bir forumda daha üyeliğim daha war 3 yıldır tartıssakta fikir ayrılıkları ola arkadaslarımız olasada hiç sewiye düşmedi )))))) mantık we iyi niyet anlayıs olunca sorun yasanmıyo yazıca sey çokda nesseee ))) iyi forumlar
Burda öyle degıl ama alara Burda ufak bir fikir ayrılıgu dusmanlıga dönusuyor.Birçok kez ifade etmek ıstedım.Burası forum ve ne konusulursa konusulsun ben herkesi sevıyorum.Birde şu var Forumda Konuya olumsuz Yorum yazınca kızıyor arkadaslar. Benımde varsa Lütfen sızde Olumsuz bıseyler yazın. Yazınki Daha iyilerini yapmaya calısalım.Yanlışlarımızı görerek Uygun kaliteye ulasabılırız.Olumsuz mesaj yazmak kişiye olan bısey degıldır.Tamemen konuyla alakalıdır. Bu konuda Arkadaslarımızı Duyarlı olmaya davet edıyorum.Ve üzücü birşey forumda gruplaşma var arkadaslar.
alfa sanirim VorteX arkadasimiz gereken cevabi vermistir, benim diyeceklerimde bundan ibarettir, üye olamayanlar linklerin cogunu goremez, ayrica afla farkindamisin katilim cok fazlalasti, Üyelerimiz bizlerle birseyler paylasiyorlar, saolsunlar, bu forum hepimizin... alfa son cevabi verdikten sonra konuyu kapatacagim.
Saygilar...
RaR SifreLerim: www.alemim.net Yada www.alemim.nl
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks