Evet haklisin cokgen cok oyun var hangisine yazcagimizi sasirdik
Ama bence eski oyunlari silip yeni oyunlar acsak daha iyi olur diye dusunyorum...
Saygilarimla...
rica ediyorum:) bişey rica etcem arkadaşlar çok fazla oyun ekleniyor ve yetişemiyoz biraz ara versek oyun eklemeye....gereğinin yapılmasını arz ve rica ederim saygılarımla, sevgilerimle![]()
Uzaktan sevmek nedir? Gidin Hz. Vahşi (r.a)'ye sorun.
Görmeden sevmekten başka bir şey bu.
Görmek fakat yaklaşamamak,
Bakmak ama konuşamamak.
Sadece uzaktan seyretmek ve ağlamak,
Ağladığını, sevdiğini söyleyememek.
Zor olan budur.
Görmek ama dokunamamak...
Evet haklisin cokgen cok oyun var hangisine yazcagimizi sasirdik
Ama bence eski oyunlari silip yeni oyunlar acsak daha iyi olur diye dusunyorum...
Saygilarimla...
Ya Resulallah Seni Sevmek Bir Kara Sevdadir Benim Icin Yasadigim Hayatin Bir Anlam Ve önemi Var Seni Sevebildigim Icin..
İlgi ne kadar cok olursa eklenen konularda o olcude artar. Arz-talep dengesi...
Hersey uyelerin elinde... Yorum yapılmazsa ekleyen de olmaz bence...
İyi forumlar...
عَ شَ قFarzetşeb-i yeldanın son bulması vuslat demekmişAyn ‘dan şin’den kaf’tan geçip aşk ile vasl olmakmışFarzet...
nedendir bilmiyorum ama..besgen sana icimden katilmak geliyor..bende bi kac ekledim..ama eski oyunlari..ve bilhassaa ugranmayan oyunlar arsive alinsa daha iyi olur..
bunun disinda komik yazilar forumda moda oldu..bolum icinde birden konular cogaldi..biri okunmadan biri ekleniyor..acaba bunlarin bi kacini bir araya alamazmisiniz??
Suskunluğum AsaLetimdendir.Her Lafa verecek cevabım var.Ama bir Lafa bakarım, Lafmı diye. Birde söyLeyene bakarım Adammı diye
Rica Etmeler Çoğalmışben katılıyorum GuLCe'ye komik konusunda + cokgen'ede katılıyorum bencede çok yoğunlaştı oyun..yeterli şimdilik bence eklemeye gerek yok ayrıca arşivede kaldırılmasın..emek verildi okadar bu benim düşüncem Saygılar
Arkadaslar Oyunun eskileri silmek olmaz. Çünkü Forumda yeni üyeler herzaman olacaktır.ve onlar icin yeni oyun sayılır.Forum olarak oyuna düşkünlük var o kadar.Bence her oyuna bir üye bir cvp verse daha anlamlı ve güzel olacağına inanıyorum.
Arkadaşlar bu konular ve başlıklarla ilgili düşüncelerimizi daha önce tekrarlamıştık.
Forum serbest bir platform. Kurallar dahilinde dilediğiniz gibi katılım yapabilirsiniz.
Onun için bunlara takılmayın.
Bencede sevilen konuyu üyeler üste tutar. Zamanlı yada belirli bir yerde bitmesi gereken oyunlarıda mod arkadaşlara bildirin kapasınlar.
Teşekkürler..
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks