GEL NE OLUR!!!
Zamansız döküldü gözümdeki yaşlar. Zamansız tutuldum galiba aşkına senin, zamansız kanadı yüreğim ve zamansız çaldı ayrılık kapılarımı.
Şimdi soluk bir resimde avutuyorum düşlerimi, şimdi sensizliğin ıstırabını yaşıyor yüreğim, şimdi bir bilsen beni ne haldeyim.
Gözlerim de bir sukut, hiç mi doyasıya sevemeyeceğim, hep ayrılıkların arife akşamlarında mı kalacak benim sevgilerim.
Sorular var kafamın içinde, hangi birine cevap vereyim, yokluğun düşmüşken gamlı yaralar bırakarak sineme, hangi soruların muhattabı olayım söyle.
Gitmelerin derin bıçak yaraları bıraktı bedenimde, matem havası saklıdır gözlerimde ve kan kusuyor şu anda yüreğim.
Kollarının arasında eritmek varken hasretimi. Dümen başka elde, sürüklendi sevdam, senden çok uzaklara canım sevgilim.
Kaderi kumanda etmek ne mümkün, acılarla yoğrulu yüreğim kan kusuyor geceye. Suskunluğa çekildi gözlerim, sarmaz beni sevdan, çaresiz ve bitmiş tükenmişim.
Geçmişi parantez içine almış yüreğim, övşelemekte. Yorgun yüreğim yaralı ve acı ile can çekişmekte, solgun yüzüme gecenin sisi çökmüş, hayalini perdelemekte.
Kısa voltalar atıyor kelimelerim, kör hecelere saplanıyor her defasında, arıyor, soruyor, hep sualleri cevapsız kalıyor satır aralarında. Yitik bir zamanın içinde dönmekte ve tükenmekteyim.
Gel, gönlümdeki fırtınaları dindir ne olur, gel, vuslatı sona erdir bu gece, gel son bulsun bu temayüllerim, sımsıkıya sarsın kolların beni, yoksa daha çok acı çekeceğim….
Gel Ne olur..Gelll!!!
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks