Ayla tskler yınede.....
On dakıkan benım olsun - selcuk avcı ARKADASLAR BU KITABI SIZLERLE PAYLASMAK ISTEDIM...
SIMDIYE KADAR GERI DONUSUM E MAIL PROGRAMLARI ILE 15 MILYON KISIYE ULASMIS. HEDEF 100 MILYON YAZIYORDU BANA GELEN MAIL DE. COK GUZEL SIIRLER VAR. SIZLERDE OKUYUN VE PAYLASIN..
Kitabın Adı: On Dakikan Benim Olsun
Yazar: Selçuk Avcı
Tür: Şiir
Format: PDF
Sayfa Sayısı: 102
Yazar Hakkında Bilgi
SELÇUK AVCI
4 Şubat 1985 ` de Adana`da doğdu.
Ramazan Atıl Lisesi`nde, yabancı dil bölümünde, lise son sınıfa kadar okudu. 2001 yılında Hollanda`ya giden Selçuk Avcı, öğrenimini Hollanda `da devam ettirdi. 2006- 2007 yıllarında kısa metrajlı ``Portakal Suyu`` ve uzun metrajlı ``Gerçek Nedir Ki ?`` isimlerinde iki tane film senaryosu yazdı. 2007 yılında, amatör olarak ``Nefes`` ve ``Oda`` isimlerinde iki tane kısa film çekti. 2008 Yılında ``ON DAKIKAN BENIM OLSUN`` adlı şiir kitabını çıkarttı. Aynı yıl içerisinde ``Bir Ayrılığın Kısa Anatomisi`` ve ``Kırmızı Balon`` isimli iki tane kısa film çekti. Film yönetmenliği ve fotoğrafçılıkla ilgilenen Selçuk Avcı, şu an Drenthe College`in de üçüncü sınıfta sağlık bölümünde okumaktadır.
ASAGIDAKI LINKTEN KITABI PAKET HALINDE (PDF - DOS - JPG) INDIREBIRLISINIZ..
BURDAN
![]()
Konu Fidem tarafından (10.05.09 Saat 13:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme..
Ayla tskler yınede.....
kitap ismi cok güzel siirlerde güzele benziyor henüz okumadim ama okuduklarim cok güzel
YOKSA BİR SEVGİLİNİN ADI
Islanmayı bile seversin,
Eğer bakıyorsa gözlerine bir sevgilinin gözleri.
Çıplak ayakların,
Dans edebiliyorsan…
Ağlamayı bile özlersin,
Eğer gülüşlerinde yoksa gamzeleri.
Ve başını otobüsün camına koyup dışarıya boş boş bakarsın,
Korkarsın.
Susmayı bile seversin,
Eğer konuşmalarında yoksa bir sevgilinin adı…
tskler paylasim icin
♫ ♥ ♪ sadece müzik...
![]()
evet gulce o siiri bende cok begendim.. ben hemenhemen hepsini okudum, baya guzel siirler var, bir iki tane degil yanii...
Suan 1 Uye bu konuya bakiyor. (0 Uye ve 1 Ziyaretci)
Bookmarks