Yüreginize Saglik Cok Güzel Olmus Siiriniz.Buaralar Forumun Modasi Dostun Dosta yazdigi Siirler OlmaliAma Bundan Ziyade Benim Dikkatimi Ceken insanin Bu Siirileri yazabilecegi Dost ile Dostluk Yapmasi..Hersey Gönlünüzce Olsun.. Ve Mevlam Bir Birinizi Yanlis Anlasilmaya Sevketmesin.Ben Buna Yanlis Anlasilma Diyorum Zira Dost Dosta Yanlis Yapmaz..Yanlis Yapma Gibi Bir Lüksü Yoktur...Burda Buna Dikkat Cekmek istedim Zira Siradan Bir insanin yaptigi Cok önemli Degildir Ama Dostun Yanlis Anlasilmasi Bir Felakettir,.. insana Cok Dokunur..Sahsen bana Bir Roman Bile Yazdirir
ALLAH c.c Üzmesin Sizi Bir Birinizle Dostlugunuz Ebedi Olsun
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Canim ''Tekvarligima''

Ama Bundan Ziyade Benim Dikkatimi Ceken insanin Bu Siirileri yazabilecegi Dost ile Dostluk Yapmasi..Hersey Gönlünüzce Olsun.. Ve Mevlam Bir Birinizi Yanlis Anlasilmaya Sevketmesin.Ben Buna Yanlis Anlasilma Diyorum Zira Dost Dosta Yanlis Yapmaz..Yanlis Yapma Gibi Bir Lüksü Yoktur...Burda Buna Dikkat Cekmek istedim Zira Siradan Bir insanin yaptigi Cok önemli Degildir Ama Dostun Yanlis Anlasilmasi Bir Felakettir,.. insana Cok Dokunur..Sahsen bana Bir Roman Bile Yazdirir

Bookmarks